Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 07:03

Σε ρυθμούς προετοιμασίας με ψηλά τον πήχη ο Παμμηλιακός [pics]

Σε ρυθμό προετοιμασίας έχουν μπει όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Παμμηλιακού.

Στο νησί της Μήλου υπάρχει ακόμα σε υψηλή τουριστική κίνηση, πράγμα που δυσχεράνει την συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις, ωστόσο σε αυτές υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός ποδοσφαιριστών.

Ο Κώστας Τζαμπαζάκης και ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος είναι αυτοί που έχουν αναλάβει την προετοιμασία, ενώ από τη Δευτέρα θα πιάσει δουλειά και ο Δημήτρης Λυριτζής που συμφώνησε χθες με την ομάδα και καταφθάνει τις επόμενες ημέρες στο νησί.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν ειδικές μετρήσεις στους αθλητές της ακαδημίας, καθώς πλέον θα υπάρχει και αρχείο με την σωματική ανάπτυξη των μικρών αθλητών. 

DSC 0191

Φέτος, η διοίκηση της ομάδας έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη για όλα τα τμήματα που πλέον προετοιμάζονται με πολύ σύγχρονες προπονητικές μονάδες.

Σημαντικό μέρος της πρώτης γνωριμίας με αθλητές και γονείς με τον Κώστα Τζαμπαζάκη έπεσε στην εκπαίδευση τους, καθώς πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και στον τρόπο λειτουργείας, 

Μάλιστα ο Κώστας Τζαμπαζάκης αφιέρωσε πολύ χρόνο για να ενημερώσει τους γονείς και να τους παραδώσει έντυπο υλικό προκειμένου να ενημερωθούν περισσότερο για το πως θα λειτουργήσει η ακαδημία από εδώ και στο εξής.

DSC 0192

Δείτε εικόνες από τις χθεσινές προπονήσεις: 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares