Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 17:16

Κλείνει δέκα χρόνια με ''AFTER SUMMER MOTO HAPPENING'' η ΛΕΜΟΝ

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου ή πιο γνωστή σε όλους μας ως ΛΕΜΟΝ (τα "λεμόνια της καρδιάς μας").. Ενα εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια και στέκεται για τα καλά στα πόδια της..

Πέρασε από διάφορες φάσεις όπως συμβαίνει με όλους τους νέους φορείς και φέτος έφτασε η ώρα να σβήσει τα πρώτα κεράκια με διψήφιο αριθμό ζωής. Και θα το κάνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο... Με After Summer Moto Happening το τριήμερο 17-19 Σεπτεμβρίου με ουκ ολίγες δράσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Με καλεσμένο, έναν από τους πιο γνωστούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον Δημήτρη Χειλιώτη, με διαδρομές για τους φίλους του δίκυκλου μηχανοκίνητου αθλητισμού ακόμη και στο χώμα ενώ παρουσιαστής θα είναι ο φίλος της Νάξου, Θανάσης Μουρίκης... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την ΛΕΜΟΝ αναφέρει: 

"Με μεγάλη χαρά η ΛΕ.ΜΟ.Ν. ( Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου) σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση της, το AFTER SUMMER MOTO HAPPENING , που έχει γίνει πια θεσμός, για ένα φανταστικό μοτό τριήμερο στο νησι μας!!

Η αρχική ημερομηνία μεταφέρεται μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 17,18 και 19 Σεπτέμβριου, για λόγους εύρυθμης διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Επίσημος καλεσμένος φέτος θα είναι ο πολύπειρος Δημήτρης Χελιώτης!!! Την επιμέλεια της παρουσίασης της εκδήλωσης θα έχει και αυτή την χρονιά ο εκλεκτός φίλος μας, Θανάσης Μουρίκης!!

Έχουν προγραμματιστεί πολλές όμορφες διαδρομές, τόσο ασφάλτινες όσο και χωμάτινες , καλύπτοντας όλα τα μοτοσυκλετιστικά γούστα και επίπεδα!

Με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρονών της λέσχης, προγραμματίζεται επίσης μια μοτοσύναξη όπου θα βραβευθούν όλα τα Δ.Σ. της ΛΕ.ΜΟ.Ν. των προηγουμένων χρόνων , τιμώντας το έργο και την προσφορά τους. Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε και να βολτάρουμε ΜΑΖΙ στις εκπληκτικές διαδρομές που αυτό το μαγικό νησί διαθέτει, γιατί με ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ!!

Η εκδήλωση στο σύνολο της θα ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις νόρμες καθώς και τα πρωτοκολλά ασφαλείας που αφορούν τον Covid 19.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τα επιμέρους στοιχεία της εκδήλωσης, καθώς και τις εκπτωτικές παροχές, θα αναρτηθεί σχετικό ποστ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 35€. ( το ποσό αντιστοιχεί σε τρία γεύματα )"

 

 Πηγή: naxospress.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares