Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 23:34

H MILAN ταξιδεύει Σύρο...

milan

H MILAN ταξιδεύει Σύρο το Σάββατο 2 Ιουνίου. Η ακαδημία VISSAS CLUB Syros προσκάλεσε την MILAN FC να συμμετάσχει στη γιορτή για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν θέλοντας να διοργανώσει κάτι ξεχωριστό για τους νεαρούς αθλητές και γενικότερα για το νησί της Σύρου δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία μιάς μεγάλης ομάδας όπως είναι η MILAN FC.

milan

Syros raouzaiosH MILAN ταξιδεύει Σύρο το Σάββατο 2 Ιουνίου. Η ακαδημία VISSAS CLUB Syros προσκάλεσε την MILAN FC να συμμετάσχει στη γιορτή για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν θέλοντας να διοργανώσει κάτι ξεχωριστό για τους νεαρούς αθλητές και γενικότερα για το νησί της Σύρου δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία μιάς μεγάλης ομάδας όπως είναι η MILAN FC.

Η ΜΙLAN JUNIOR CAMP αποδέχθηκε την πρόσκληση στέλνοντας τον εκπρόσωπό της, τον κ. Μαραθωνίτη Σπυρίδωνα, από την SOCCER PROMO, αποκλειστικό συνεργάτη στην διοργάνωση του φετινού MJC CRETA 2012 (Ηράκλειο, Πακρήτιο Στάδιο, 18-30 Ιουνίου 2012), να μιλήσει στους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους για την φιλοσοφία και τον τρόπο που "δουλεύει" η Ιταλική ομάδα. Καθώς επίσης και να βραβεύσει τους mpoutros dimitrisκαλύτερους νέους αθλητές με τον επίσημο ρουχισμό της MILAN F.C..
Τα MILAN JUNIOR CAMP διοργανώνονται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως αλλά για δεύτερη χρονιά και στην Ελλάδα και τα παρακολουθούν πάνω από 160.000 παιδιά, μέσα από τα οποία έχουν ξεχωρίσει και αναδειχθεί μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου.
Milan fc. italy
Επίσημος προσκεκλημένος της soccerpromo στην επίσκεψη στη Σύρο θα είναι ο Κος ΜΠΟΥΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΙΔΡΥΤΗΣ CHAMELEON SYSTEM - KUNG FU ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & FITNESS ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
logoVissas Club  Syros

Ο κύριος Χρήστος Πελέκης σε συνεργασία με την soccepropo , μετά τα θετικά σχόλια που αποκόμισε ως προπονητής της ομάδας Φρεναρος 2000 στην Κύπρο , προσκλήθηκε στο 3ο Διεθνές Συνέδριο ποδοσφαίρου Performance and Tactics που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου στις 26 και 27 Μαΐου! Ομιλητές του συνεδρίου ήταν Dr.Νίκος pelekisΤζουρούδης(Γιατρός ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,BRESCIA), Lucchesi Massimo (Tactic coach Milan,Fiorentina ), Dr. Georgios Ziogas (Exercise Physiologist), Joao Bastos (coaches UEFA PRO, Benfica, Leyria), Lutz Herdener (Master of Sports Science), Willem Timmermans (Injury Prevention - Performance Training - Functional Rehabilitation - Education) και ο Dr Vasilios I. Kalapotharakos.

Να σημειώσουμε ότι είναι το τρίτο Διεθνές σεμινάριο που παρακολουθεί μετά από αυτά της Γερμανίας και Ιταλίας.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ LESS DISCOUNT CARD Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν δώρα από την LESS DISCOUNT CARD.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

DSC02208

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares