Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 10:49

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο «Dappos Sunday League»

Στις ποδοσφαιρικές του… ράγες μπαίνει και πάλι το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου «Dappos Sunday League» που διοργανώνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 οι ομάδες, οι οποίες μπορούν να έχουν στο ρόστερ τους μέχρι δεκαπέντε (15) παίκτες, θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα είτε με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου 2021, ανάλογα πάντα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid 19, ενώ στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.dappos-santorini.com) και η προκήρυξη του πρωταθλήματος (όροι συμμετοχής, τρόπος διεξαγωγής, κανόνες κτλ), όπως και τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεται κάθε ομάδα και παίκτης να συμπληρώσει για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Ξεκινάμε τη νέα σεζόν γεμάτοι ποδοσφαιρική διάθεση και ευχόμαστε αυτή τη χρονιά να καταφέρουμε να στέψουμε για πρώτη φορά τον πρωταθλητή του «Dappos Sunday League».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares