Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 18:41

Πρωτοποριακή κίνηση με δημιουργία τμήματος Futsal από τον Παμμηλιακό

Ο Παμμηλιακός αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, καθώς πλέον μπαίνει και στον χώρο του Futsal δημιουργώντας τμήμα που θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα της Αθήνας.

Ο Μηλέικος σύλλογος, γίνεται ο πρώτος στις Κυκλάδες που επιχειρεί αυτό το βήμα, έχοντας συνεργασία με έμπειρους ανθρώπους του χώρου και φυσικά το Ικόνιο FC.

Στόχος του Παμμηλιακού είναι κάποια από τα παιδιά της Μήλου να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα και να συγκεντρώσει αθλητές με καταγωγή από Μήλο και από Κυκλάδες στην Αθήνα, ενώ σε βάθος χρόνου υπάρχει βούληση ώστε να δημιουργηθεί ομάδα Futsal στη Μήλο.

Η ανακοίνωση: 

Η διοίκηση του Παμμηλιακού σε μια ακόμη πρωτοποριακή κίνηση, ανακοινώνει τη δημιουργία τμήματος ποδοσφαίρου σάλας με έδρα την Αθήνα !!!!!

Το Futsal το οποίο θεωρείται παγκοσμίως ως η βάση του ποδοσφαίρου υποδομών τόσο για το κλασσικό ποδόσφαιρο, όσο και για το 5x5. Αποτελεί κύριο αγωνιστικό χαρακτηριστικό σε όλες τις μεγάλες ακαδημίες !!!!

Ο Παμμηλιακός Futsal θα αγωνιστεί τη σεζόν 2021 – 22 στις ηλικιακή κατηγορία:

Κ-14 (γεννημένα 2008 – 2009)

Οι προπονήσεις και οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στο «Αθλητικό Κέντρο Planet» στο Νέο Ικόνιο Περάματος υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών!!!!

Υπεύθυνος Ακαδημιών Futsal θα είναι ο κύριος Μαρκαντώνης Μενέλαος ενώ Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ακαδημιών Futsal θα είναι ο κύριος Παπανδρεόπουλος Γιώργος.

Για τα παιδία που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και έχουν καταγωγή από Μήλο και Κίμωλο, οι εγγραφές - προπονήσεις ξεκινούν από 1 Σεπτεμβρίου στο «Αθλητικό Κέντρο Planet» (Μαρίας Κιουρί 171 Νέο Ικόνιο).

Για τα παιδιά που διαμένουν Μήλο και Κίμωλο πληροφορίες από τον Πρόεδρο της ομάδας μας 6946372705.

Ο Πρόεδρος
Βαμβακάρης Μιχάλης

pammiliakos futsal

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares