Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 15:16

Σύρος: ''Πρωτοποριακή συνάντηση ακαδημιών''...

SYROS VISAS AOS 2002 PAO

Συνάντηση με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και για την σωστή ανάπτυξη του Συριανού ποδοσφαίρου είχαν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών των: VISSAS CLUB, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, PAO SOCCER SCHOOL και Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002.

Η συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, είχε εποικοδομητικό και διερευνητικό χαραχτήρα και έγινε η απαρχή κάποιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον και θα έχουν ως στόχο την πραγματοποίηση όσων τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης.

Μετά το τέλος της συνάντησης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΡΟΥ

 

Syros raouzaiosΟι υπεύθυνοι των 4 Ακαδημιών Σύρου VISSAS CLUB, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, PAO SOCCER SCHOOL και Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 πραγματοποίησαν προγραμματισμένη σύσκεψη με καθορισμένα θέματα, που συζητήθηκαν διεξοδικά με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεών τους και παράλληλα την εξεύρεση λύσεων για την άνοδο του Συριανού ποδοσφαίρου και το ευχάριστο και οργανωμένο παιχνίδι των παιδιών σε συνθήκες απόλυτης συνεργασίας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα παρακάτω:

 

1ο ΘΕΜΑ: ΜΕΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΡΟΥ

Προτάθηκε η σύσταση μιας Μεικτής Ομάδας που θα αποτελείται από επιλεγμένους αθλητές των 4 Ακαδημιών, που σαν πρώτη φάση θα έχει τμήματα Προπαιδικού, Παιδικού και Εφηβικού.

Οι επιλογές των αθλητών θα γίνεται από το καθορισμένο από τις 4 Ακαδημίες προπονητικό team.

Τα Τμήματα αυτά θα απαρτίζονται από 25 αθλητές το κάθε ένα και θα συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Σαν πρώτη φάση αποφασίσθηκε να δημιουργηθεί ένα πιλοτικό τμήμα, που πέραν των οργανωμένων προπονήσεών του, θα συμμετάσχει σε μια σειρά από φιλικούς αγώνες έτσι ώστε να εκτιμηθεί η περαιτέρω πορεία του.

Το οικονομικό κόστος των αγώνων αυτών θα καλυφθεί από τις 4 συνεργαζόμενες Ακαδημίες.

Το θέμα θα παρουσιασθεί στα Διοικητικά Συμβούλια των Ακαδημιών και στη συνέχεια θα συζητηθεί ξανά μέχρι την οριστική του μορφή.

 2ο ΘΕΜΑ: ΠΑΝΣΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η διοργάνωση του Πανσυριανού Πρωταθλήματος με διαφορετική δομή, όπου τα παιχνίδια θα διεξάγονται εντός και εκτός έδρας σύμφωνα με την διαφορετική χωρητικότητα των γηπέδων που έχουν οι έδρες των 4 συνεργαζομένων Ακαδημιών.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τελετές έναρξης και λήξης και θα διανέμονται σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και κύπελλα για τους νικητές.

Προτάθηκε η αναζήτηση χορηγών και αν αυτό δεν είναι εφικτό, οι δαπάνες των ιατρικών και λοιπών εξόδων θα καλύπτονται εξ ίσου από τις 4 συμμετέχοντες Ακαδημίες.

Η διάρκεια του Πρωταθλήματος θα είναι 3μηνη, με έναρξη τον Οκτώβριο και λήξη τέλος Δεκεμβρίου.

Στο ετήσιο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν όλες οι ηλικίες χωρισμένες σε groups όπως ορίζεται κάθε έτος από την Ε.Π.Ο.

3ο ΘΕΜΑ: ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Θα δημιουργηθεί μηνιαίος προγραμματισμός φιλικών αγώνων όπου εκεί θα καταγράφονται όλοι οι συμφωνηθέντες φιλικοί αγώνες με την συνεργασία των 4 Ακαδημιών.

4ο ΘΕΜΑ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Συζητήθηκε η δημιουργία ενός Εσωτερικού Κανονισμού των συνεργαζομένων Ακαδημιών με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους.

Οι προτάσεις θα κατατεθούν σε νέα σύσκεψη όπου θα γίνει η κατάρτισή του υπογεγραμμένη από όλους.

 Άριστο αξιολογείται το γενικό κλίμα της συνεργασίας των τεσσάρων Ακαδημιών όπου για πρώτη φορά βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι των συζητήσεων. Ανανέωσαν βέβαια το ραντεβού τους για ένα νέο κύκλο εργασιών για την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με κοινό σκοπό την άνοδο του Συριανού ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares