Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 15:54

Σύρος: Αντιδράσεις και «μαχαιρώματα» για την συνάντηση…

SYROS PAO OLYMPIAKOS

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι στο μνημόνιο της συνάντησης των ακαδημιών της Σύρου (VISSAS CLUB, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, PAO SOCCER SCHOOL και Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002), άρχισαν οι αιχμές και οι διευκρινήσεις από Ολυμπιακό Σύρου και τις Σχολές Παναθηναϊκού Σύρου.

 

SYROS PAO OLYMPIAKOS

 

Syros raouzaiosΠριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι στο μνημόνιο της συνάντησης των ακαδημιών της Σύρου (VISSAS CLUB, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, PAO SOCCER SCHOOL και Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002), άρχισαν οι αιχμές και οι διευκρινήσεις από Ολυμπιακό Σύρου και τις Σχολές Παναθηναϊκού Σύρου.

Οι διοικήσεις των δύο ακαδημιών προχώρησαν στην έκδοση των παρακάτω ανακοινώσεων:

 Ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού

Η Σχολή Ποδόσφαιρου Παναθηναϊκού Σύρου σέβεται την άποψη των τριών ακαδημιών (VISSAS CLUB - ΣΥΡΟΣ 2002 - ΝΕΟΣ Α.Ο.Σ) για την δημιουργία. Ενός Πανσυριανού τουρνουά ακαδημιών και τη διεξαγωγήPAO SYROY φιλικών αγώνων για την ευχαρίστηση και την άθληση όλων των παιδιών, με τη μονή διάφορα ότι εννοώντας Πανσυριανο τουρνουά θα λάβουν μέρος και οι πέντε ακαδημίες στην Σύρο.

Η Σχολή Ποδόσφαιρου Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όλες της ακαδημίες της Σύρου χωρίς να αποκλείει καμιά ακαδημία.

 Ο υπεύθυνος της ακαδημίας Παναθηναϊκού Ιωσήφ Ρούσσος

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σύρου

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από την ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου, ότι έγινε συνάντηση για πανσυριανό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου και οι τρεις ακαδημίες Νέος Α.Ο.Σ., Vissas Club και Σύρος

2002 έθεσαν προαπαιτούμενο στη συζήτηση να μην συμμετέχει η ακαδημία του Ajax Σύρου.

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα συνεργασίας. Είναι γνωστό στη συριανή κοινωνία από την αρχή της χρονιάς πως συγκεκριμένα άτομα προσπαθούν να αποκόψουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ακαδημίας του OLYMPIAKOS SYROUAjax, με το σκεπτικό να μην φεύγουν αθλητές και να πηγαίνουν σε αυτήν την ακαδημία.

Προτείνουμε να υπάρξει συνάντηση μεταξύ όλων των ακαδημιών ώστε να διαπιστώσουμε αν τελικά αυτά που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν, όπως λέτε, για το καλό του ποδοσφαίρου και για το καλό των παιδιών μας.

Τέλος, πραγματικά σε αυτήν την εποχή που ζούμε, όπου κυριαρχεί η λαμογιά και η αρπαχτή και κανένας δεν παρουσιάζει τα προσόντα του, αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή και δείχνει το ποιόν των ανθρώπων η ενημέρωση από την Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού καθώς και από γονείς που τα παιδιά τους αγωνίζονται σε άλλες ακαδημίες, για αυτά τα οποία γίνονται στο παρασκήνιο.


 

Σύρος: ''Πρωτοποριακή συνάντηση ακαδημιών''...


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares