Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 18:51

Δεν τα κατάφερε και πάλι η Άνω Μερά παρά το καλό φινάλε...

ano mera-agiasos-19-5-2012-5

Δεν τα κατάφερε η Άνω Μερά και ηττήθηκε για 4η συνεχόμενη φορά στην φάση των μπαράζ ανόδου.

Με 13 μόλις παίκτες ταξίδεψε με τον γνωστό τρόπο (σκάφοι) η Άνω Μερά στην Λέσβο για να αντιμετωπίσει τον Όλυμπο Αγιάσου.

Η ομάδα του Ολύμπου ξέροντας το μεσημεριανό αποτέλεσμα (ΑΠΟ Νικολακάκης – ΑΟ Δικαίου 3-0) ήθελε να εκμεταλλευτεί την ήττα του πρωτοπόρου ΑΟ Δικαίου και να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Από τα πρώτα κι’ όλας λεπτά ο Όλυμπος ήταν καλύτερος, πιέζοντας για να σκοράρει πρώτος και να βγάλει το άγχος. Αυτό το κατάφερε στο 31ο λεπτό όταν ο Καζάνης έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μαλακός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγγελίδη κάνοντας το 1-0 για του μυτιληνιούς.

Ο Όλυμπος συνέχιζε να πιέζει και τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Σπάχης συνδυάστηκε όμορφα με τον Καζάνη ο οποίος με κάθετη πάσα βρήκε τον αμαρκάριστο Λαλά και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου…

ano mera-agiasos-19-5-2012-1

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άνω Μερά κατέρρευσε… αν και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν ο Μαρτίνος εκτέλεσε φάουλ στο 52’ όμως ο Λυκούρης που ήταν στο 2ο δοκάρι, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καραβασίλη.

 

Σε διάστημα 9 λεπτός οι Μυκονιάτες δέχτηκαν 3 γκολ… το 3-0 έγινε στο 53ο λεπτό ο Μαλακός σκόραρε για 2η φορά, δύο λεπτά αργότερα ο Σαραφίγκος με κεφαλιά σημείωσε το 4ο γκολ της ομάδας του, έπειτα από σέντρα του Καζάνη, και στο 62ο λεπτό ο Βουργουτζής με ατομική ενέργεια πραγματοποίησε το 5-0.Syros raouzaios

 

Ο Όλυμπος δεν σταμάτησε να σκοράρει και στο 79ο λεπτό ο Καλουτζής μέσα από την μεγάλη περιοχή διεύρυνε το σκορ στο 6-0. Η Άνω Μερά μπόρεσε και πετυχε το παρθενικό της τέρμα στην διοργάνωση με τον Γρηγόρη Ασημομύτη, με ένα δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι μειώνοντας σε 6-1.

 

Το 7-1 σημείωσε ο Λαλάς στο 86ο λεπτό όταν βγήκε τετ α τετ με τον Αγγελίδη πλασάροντας τον εύστοχα.

 

 

Απίστευτο ντεμαραζ… Ότι δεν κατάφερε σε 90 λεπτά το κατάφερε στις καθυστερήσεις αφού έχασε πέναλτι και σημείωσε 1 γκολ… Στο 90ο λεπτό ο Ασημομύτης έχασε την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη φορά και να μειώσει σε 7-2 όμως το πέναλτι που εκτέλεσε έφυγε εκτός εστίας. Ο ίδιος παίκτης στο 92’ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή μπόρεσε και σκόραρε κάνοντας το τελικό 7-2 και στο 93’ ο Γιάννης Μαρτίνος από κοντά πλάσαρε κι έκανε το τελικό 7-3, μετριάζοντας ταυτόχρονα την κακή εικόνα στην αμυντική λειτουργία.

Διαιτητές: Τσαμούρης, Καρφής και Χαλβατζάκος από το Σύνδεσμο Πειραιά

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ: Καραβασίλης, Σπάχη (70' Καρακλάς), Καλουτζής, Τσαμπλάκος, Λίγκος, Κουρβανιός, Λαλάς, Καζάνης, Βουργουτζής, Μαλακός (70' Καρέτος), Σεραφίγκος (66' Λαμπράκης).

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Ονουφέρκο, Γρ. Ασημομύτης, Κατραντζόπουλος, Κεραμιδάς, Γατσός, Ψυχράμης, Μπούρμπουλας, Αμπντούλ, Μαρτίνος.

Ο ΑΠΟ Νικολακάκης συνέτριψε τον ΑΟ Δικαίου

Στον αγώνα που τελείωσε νωρίτερα ο ΑΠΟ Νικολακάκης νίκησε με σκορ 3-0 τον ΑΟ Δικαίου, παίρνοντας ταυτόχρονα τη ρεβάνς αλλά και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας αφού στο Πυλί είχε ηττηθεί με 2-1.

Στην επόμενη 5η αγωνιστική η Άνω Μερά θα υποδεχτεί την ΑΠΟ Νικολακάκη ενώ στην Κω θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΑΟ Δικαίου και του Όλυμπου.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα η βαθμολογία στον 10 όμιλο της Ζ’ Περιφέρειας για την άνοδο στην Δ’ Εθνική, έχει ως εξής:

A/A

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

Ν

Ι

Η

ΓΚΟΛ

1

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ

9

4

3

0

1

8-4

2

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

9

4

3

0

1

12-5

3

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

6

4

2

0

2

8-5

4

ΑΣ Άνω ΜΈΡΑ

0

4

0

0

4

3-16

 paros-adonis

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares