Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 12:10

Τα αποτελέσματα του 4ου Amorgos Τrail Challenge

"... Συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο της Παλιάς Στράτας, την συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τους δεκάδες Χορηγούς, την ΕΔΟΚ Αμοργού και στους δυναμικούς εθελοντές που στηρίζουν την διοργάνωση.

Αποτελεί προτεραιότητα μας η ενίσχυση δρώμενων και διοργανώσεων που ενισχύουν τον αθλητικό τουρισμό και προβάλλουν τη μοναδικότητα της Αμοργού..." Η αναφορά του Δημάρχου Αμοργού, Λευτέρη Καραϊσκου, με αφορμή την ολοκλήρωση του 4ου Amorgos Τrail Challenge που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18 - 19 Σεπτεμβρίου στο πανέμορφο νησί των Ανατολικών Κυκλάδων και με επίκεντρο το επιβλητικό μοναστήρι Παναγία Χοζοβιώτισσα αλλά και την Αιγιάλη.

margaritis amorgossss

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Αμοργού;

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 4ο Amorgos Τrail Challenge, το διήμερο 18 &19 Σεπτεμβρίου. Εκατοντάδες δρομείς βρέθηκαν στην πανέμορφη Αμοργό και δοκίμασαν την αντοχή τους στις μοναδικές διαδρομές του αγώνα. Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση των 19 χλμ από τη «ρίζα» του μοναστηριού της Παναγιάς Χοζοβιώτισσας. Διαδρομή που συνδύαζε αντοχή και γνωριμία με τα μοναδικά μονοπάτια της Αμοργού ήταν αυτή των 7,5 χλμ μέσα από την Αιγιάλη, τη Λαγκάδα και τα Θολάρια. Ακόμη μια χρονιά ξεχώρισε σαν εμπειρία το Spike στο νησάκι Νικουριά.

Το AmorgosTrailChallenge τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και συνδιοργανωτές είναι ο Φυσιολατρικός-Περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Αμοργού. Αποτελεί αγαπημένο αγώνα ορεινού τρεξίματος δρομέων από όλη την Ελλάδα ενώ φέτος συμμετείχαν δρομείς από τη Σουηδία και τη Γαλλία. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Κυκλάδων και Έπαρχος Νάξου και Αμοργού κ. Γιάννης Μαργαρίτης ο οποίος συμμετείχε με τους συνεργάτες του σε όλο στο αθλητικό διήμερο.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκοςδήλωσε: « Είμαστε χαρούμενοι που το 4ο AmorgosTrailChallenge εντυπωσίασε δρομείς και επισκέπτες . Το οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών της Αμοργού είναι ο ιδανικός στίβος για μια τέτοια διοργάνωση στην οποία οι συμμετέχοντες δοκιμάζουν την αντοχή τους σε διαδρομές με θέα που κόβει την ανάσα. Ο Δήμος Αμοργού προκρίνει, στηρίζει οικονομικά και αγκαλιάζει αθλητικά γεγονότα που προβάλλουν το τόπο μας και δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν. Συγχαρητήρια σε όσους στάθηκαν στην εκκίνηση και τους ευχαριστούμε που ταξίδεψαν στο νησί μας. Συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο της Παλιάς Στράτας, την συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τους δεκάδες Χορηγούς, την ΕΔΟΚ Αμοργού και στους δυναμικούς εθελοντές που στηρίζουν την διοργάνωση. Αποτελεί προτεραιότητα μας η ενίσχυση δρώμενων και διοργανώσεων που ενισχύουν τον αθλητικό τουρισμό και προβάλλουν τη μοναδικότητα της Αμοργού.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα

SpikeΑνδρών

Mathisen Alexander (Σουδία)  08:51

Πλακουτσής Νικήτας   10:01

Σιταράς Ανδρέας   10:01

Spike Γυναικών

Συλιβάνη Μαίρη    11:56

Ζιώγα Περσεφόνη    11:57

Margeli Maria Christina  13:27

19 χλμ Ανδρών

Mathisen Alexander (Σουηδία)  1:37:01

Ροδόπουλος Νίκος   1:40:55

Κούρβελος Βασίλης  2:07:29

karaiskos dimarxos amorgou

19 χλμ Γυναικών

Τζάρου Αναστασία  2:25:24

Συλιβάνη Μαίρη  2:27:40

Σίψα Ηρώ  2:34:35

7,5 Χλμ Ανδρών

Κυριαζάκος Χρήστος  0:40:41

Ρούσσος Ανάργυρος  0:42:19

Πλακουτσής Νικήτας  0:47:10

7,5 Χλμ Γυναικών

Borg Elvina(Σουηδία) 0:57:49

Μαρίτσα Ιωάννα 1:05:37

Παναγιώτου Σταυρούλα  1:15:16

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares