Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 15:23

Σε όμιλο του «κέντρου» η Μύκονος, στην Κρήτη η Σαντορίνη, την Παρασκευή οι τελικές αποφάσεις

Νέα ανατροπή σημειώθηκε στην συγκρότηση των ομίλων της Γ΄Εθνικής, καθώς υπάρχουν πολλές αντιδράσεις σχετικά με τον αρχικό σχεδιασμό που διέρρευσε, αλλά και τον Κρητικό όμιλο με τη συμμετοχή των Κυκλαδίτικων ομάδων.

Ειδικά, η ΑΕ Μυκόνου θα ήταν η μεγάλη χαμένη, αφού πιθανή συμμετοχή της στον όμιλο της Κρήτης θα ήταν καταστροφική, καθώς για κάθε ταξίδι θα χρειαζόταν τουλάχιστον 4 ημέρες ταξιδιού (Από Μύκονο Ραφήνα και απο Πειραιά προς Κρήτη και το αντίστροφο). 

Οι νέες πληροφορίες του sportcyclades.gr αναφέρουν ότι η ΑΕ Μυκόνου θα μπει τελικά σε όμιλο με ομάδες του Κέντρου και όσες τον συμπληρώσουν από την ηπειρωτική Ελλάδα. Η Σαντορίνη, που έχει σχετικά ευκολότερη μετακίνηση και με δεδομένο ότι θα καλυφθεί μέρος των εξόδων της από την ΕΠΟ. θα μείνει κανονικά στον όμιλο της Κρήτης.

Ανακατατάξεις και αλλαγές θα υπάρξουν και στους υπόλοιπους ομίλους, όπου στον αρχικό σχεδιασμό υπάρχουν επίσης αρκετές διαμαρτυρίες και ανισότητες.

Οι διαβουλεύσεις πάντως που γίνονται και με τη συμμετοχή της ΕΠΣ Κυκλάδων συνεχίζονται, με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται την Παρασκευή, όπου και θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συμπληρωθούν από τη Super League 2, πράγμα που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares