Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 15:20

Vissas Club: Κλείσιμο σεζόν με προσκεκλημένο τον κυρ. Μαραθωνίτη.

VISSAS CLUB PAIDIA

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Vissas Club 5x5 έκλεισε την χειμερινή της σεζόν με προσκεκλημένο τον εκπρόσωπο της Milan junior club στην Ελλάδα κ Σπύρο Μαθαθωνίτη.

Η ακαδημία Vissas Club 5x5 προσκάλεσε τον κ Μαραθωνίτη προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές ,στις αθλήτριες και στους γονείς τους να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο που δουλεύει η ιταλική ομάδα.

Ο κ Μαραθωνίτης βράβευσε ορισμένους αθλητές με τον επίσημο ρουχισμό της Milan F.C

Καθώς επίσης έδωσε και αναμνηστικές πλακέτες σε πολλούς αθλητές άλλα και αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Vissas Club.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ Περρής Γιάννης έδωσε τιμητικές πλακέτες και αυτός με τη σειρά του σε τέσσερεις αθλητές με τις περισσότερες προπονήσεις στην ακαδημία , στον προπονητή της ακαδημίας κ Πελέκη Χρήστο, στον προπονητή των κοριτσιών κ Παπαναστασίου Γιάννη, στον κ Μαραθωνίτη Σπύρο για τις γνώσεις που πρόσφερε στην ακαδημία, στον κ Φρέρη Γιώργο για την χορηγία του στην ακαδημία και στον κ Βαρθαλίτη Λεωνίδα για την καλή του συνεργασία με την ακαδημία.

VISSAS CLUB GINAIKES

O κ. Μαραθωνίτης έδωσε την παρακάτω συνέντευξη στο syrosnews:

Το όνομά της και μόνο προκαλεί σεβασμό και δέος! Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η φανέλα της Μίλαν ιστορικά είναι μαζί με αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης οι πιο... βαριές της Ευρώπης. Ο εκπρόσωπος της ιταλικής ομάδας Σπύρος Μαραθωνίτης βρέθηκε στη Σύρο μετά από πρόσκληση του Vissas club προκειμένου να μιλήσει στα παιδιά που προπονούνται εκεί και να τους περάσει το μήνυμα για το ποδόσφαιρο. Ποιό είναι αυτό σύμφωνα με τον κ. Μαραθωνίτη;

“Ελάτε να παίξουμε!. Αυτό είναι το μήνυμα που έχουμε ως στόχο να περάσουμε στα μικρά παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.” ήταν τα πρώτα λόγια του εκπροσώπου του ΑΟ junior club που βρέθηκε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, ενώ συνέχισε: “Στόχος μας είναι να δείξουμε τη φιλοσοφία που δουλεύει μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μίλαν. Ξεκινήσαμε πέρυσι με την διοργάνωση του πρώτου κάμπ στο Παγκρήτιο, όπου θα ξαναγίνει και φέτος στις 18-30 Ιουνίου. Απευθυνόμαστε σε παιδιά 6-15 ετών, αγόρια και κορίτσια. Φέτος θα γίνει και άλλο ένα στην Αρχαία Ολυμπία στις 25 Αυγούστου. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου βλέπουν κάθε χρόνο 160.000 παιδιά και όσα ξεχωρίζουν πηγαίνουν εντελώς δωρεάν και δοκιμάζονται στις εγκαταστάσεις της Μίλαν στην Ιταλία. Δεν κάνουμε τα καμπ για εμπορική χρήση αλλά για να μεταδώσουμε τη φιλοσοφία μας.”

-Σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η συνεργασία σας με το Vissas club στη Σύρο;

“Θέλω να πω ότι αρχικά μας εξέπληξε η πρόσκληση από τον κ. Χρήστο Πελέκη. Πήραμε την έγκριση για να έρθουμε από τη Μίλαν και πραγματικά αυτό που αντιμετωπίσαμε ήταν εντυπωσιακό. Είδαμε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς, κάτι που μας χαροποίησε πολύ και φυσικά το μετέφερα στον προϊστάμενο μου. Όσο για τη μελλοντική συνεργασία μας το μόνο που έχω να πω είναι να περιμένετε μεγάλες εξελίξεις στον τομέα αυτό”.

-Συνεπώς είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή στη Σύρο.

“Πάρα πολύ. Ο χώρος ήταν γεμάτος, ενώ που έκανε εντύπωση το γεγονός ότι αν και υπήρχαν ανοιχτές τηλεοράσεις που έδειχναν τον 5ο τελικό του μπάσκετ κανείς δεν το παρακολουθούσε, αλλά πρόσεχαν τα όσα λέγαμε. Βραβεύσαμε επίσης κάποια παιδιά που ξεχώρισαν τη σεζόν που τελείωσε τα οποία νομίζω αξίζει να αναφέρω. Από πλευράς κοριτσιών ήταν η Μαρία Μονογιού και η Χρυσούλα Ζαννή. Από τα αγόρια τους Ιωσήφ Βακόνδιο, Παναγιώτη Καραβέλα, Γιώργο Περρή, Μάρκο Χαλαβαζή και Μάριο Παπαδόπουλο. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου έκανε επίσης το πολύ και σοβαρό τεχνολογικό υλικό που έχει το Vissas club για προπόνηση.”

-Τέλος, πόσο ισχυρός πόλος έλξης αποτελεί το όνομα της Μίλαν για τα μικρά παιδιά;

“Πολύ ισχυρός σίγουρα. Αυτό που πρέπει να πάρουν όσοι βρεθούν στα καμπ, είναι ο τρόπος που δουλεύουν οι Ιταλοί. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο κάθε τμήμα της υπάρχουν τέσσερις προπονητές. Υπάρχουν επίσης σκέψεις στο να έρθει κάποιο μεγάλο όνομα της αντρικής ομάδας σε ένα από τα καμπ, ενώ τέλος θέλω να επισημάνω ότι εκτός από το ρόλο της ομάδας εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και οι γονείς. Πρέπει να ενημερώνονται σωστά και με την συμπεριφορά τους να δίνουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά τους.”

VISSAS CLUB APONOMI

VISSAS CLUB PERRIS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares