Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 02:04

Από τον Πανναξιακό στο Bigbrother ο Μιχάλης Ευριπιώτης

Στο bigbrother μπήκε από σήμερα ο γνωστός σε όλους μας Ναξιώτης ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Ευριπιώτης.

2021 10 05 2

Ο Μιχάλης Ευριπιώτης έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Πανναξιακό και αυτό τονίζεται στην παρουσίαση των διοργανωτών, που δεν κάνουν αναφορά στις άλλες ομάδες τις οποίες έχει αγωνιστεί. Ο ''Εύρι'' όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, αγωνίστηκε στο παρελθόν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, τον Εθνικό Αστέρα, το Μαρκό (Δ Εθνική), τον Πανναξιακό (Δ΄ Εθνική και Γ΄Εθνική) , το Αιγάλεω (Δ Εθνική), τον ΑΜΣ Φιλωτίου και την Ελλάς Σύρου.

Ανανέωσαν τη συνεργασίας τους Πανναξιακός και Μιχάλης Ευριπιώτης

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει: 

«Η Βιολέτα Αρεστή, ο Μιχάλης Ευριπιώτης και ο Νάσος Ντάλλης είναι τα νέα πρόσωπα που σύντομα θα βρεθούν κοντά τους. Πόσο θα ταράξουν τις ήδη ευαίσθητες τις ισορροπίες του σπιτιού, με τους χαρακτήρες τους;

Έρχεται με κυκλαδίτικο αέρα καθώς έχει καταγωγή από Νάξο και Κουφονήσια. Ο 32χρονος Μιχάλης, είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και θα επιδιώξει να κινηθεί… «επιθετικά» αφού αυτή ήταν και η θέση του στον Παναξιακό, ομάδα στην οποία έπαιζε για χρόνια. Ζει και εργάζεται στη Νάξο σε ένα… luxury τουριστικό γραφείο κάνοντας ιδιωτικά transfer και ειδικευμένες εκδρομές στο νησί. Χώρισε πρόσφατα από μια 4χρονη σχέση και είναι ελεύθερος. Όσοι έχουν πάει στη Νάξο, ίσως τον ξέρουν αφού έχει εργαστεί στα πιο hot clubs & bars του νησιού και μάλιστα σε όλα τα πόστα. Είναι ανταγωνιστικός αλλά λόγω ποδοσφαίρου ξέρει να δέχεται την ήττα».

Να σημειωθεί ότι από το παιχνίδι αποχώρησε μία παίκτρια με καταγωγή από τη Σαντορίνη, η Σύλια Καραμολέγκου, πράγμα που έφερε αλλαγές και την είσοδο του ''Εύρι''.

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00 - BIG BROTHER LIVE Παρασκευή στις 21.00

mixalis evripiotis

 ''Συριανός'' και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Ευριπιώτης

Και επίσημα παίκτης της Ελλάς Σύρου ο Μιχάλης Ευριπιώτης

 Στην Ελλάς Σύρου ο Μιχάλης Ευριπιώτης

 ΑΜΣ Φιλωτίου: Ανανέωσε και ο Ευριπιώτης

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares