Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 15:00

Α.Ο Σχοινούσας: '' Όνειρο με σάρκα και οστά''

SXOINOYSA STO DAK

Ένα όνειρο ετών, των κατοίκων του μικρού νησιού των Κυκλάδων μας, έγινε πραγματικότητα!.

Ο Αθλητικός Όμιλος Σχοινούσας είναι πλέον νόμιμος σύλλογος, αφού σήμερα το πρωί η δικηγόρος που είχε αναλάβει την όλη διαδικασία, ενημέρωσε τα μέλη για την ίδρυση του. Αυτό οφείλετε στην μεγάλη προσπάθεια μιας ομάδας ατόμων που πίστεψαν και υλοποίησαν αυτή την μεγάλη ιδέα.

PALAIMAXOI PANNAXIAKOY-SXOINOYSA

Αριθμός μητρώου Ε.Π.Ο….

Πολλή η δουλειά που έχουν να κάνουν από εδώ και πέρα οι ανθρώπους της, αφού έχουν να τρέξουν ζητήματα, όπως είναι τα δικαιολογητικά τα οποία θα παραδώσουν στην ΕΠΣ Κυκλάδων και στην συνέχεια, η ΕΠΣΚ θα πρέπει να τα στείλει στην ΕΠΟ έτσι ώστε το σωματείο να πάρει αριθμό μητρώου. Όπως γίνετε αντιληπτό, αυτό είναι χρονοβόρο το οποίο σημαίνει ότι η Ε.Π.Ο. θα χρειαστεί από έναν έως και δύο μήνες.

nireas-sxoinousa-3-6-2012-0

Στο νέο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων…

Η ομάδα του νησιού για να μπει στο νέο πρωτάθλημα θα πρέπει να υπάρχουν και κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Μία από αυτές, όπως μας έχουν δηλώσει τα μέλη του συλλόγου, είναι να υπάρχει όμιλος ο οποίος να εξυπηρετεί τη Σχοινούσα με τα υπόλοιπα νησιά του ομίλου. Η καταλληλότερη περίπτωση είναι ένας όμιλος με τις ομάδες της Πάρου και Νάξου.

Οι υπόλοιπες προϋποθέσεις είναι…

asteras-sxoinousa2

Παίκτες…

Όσο αφορά τους παίκτες του συλλόγου, οι οποίοι είναι όλοι τους ελεύθεροι (πλην ενόν), θα πρέπει ο σύλλογος να πάρει τον Αρ. μητρώου της Ε.Π.Ο. και στην συνέχεια να τους δηλώσει στην Ε.Π.Σ.Κ., τον Σεπτέμβριο όπου είναι και η περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Εκτός από τους γηγενείς ο ΑΟ Σχοινούσας θα κάνει άνοιγμα και στα γύρο νησιά όπου υπάρχουν καλοί και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.

sxoinousa3

Γήπεδο…

Πρώτη σκέψη των ανθρώπων του νεοσύστατου συλλόγου είναι να δηλώσουν ως έδρα το Δημοτικό Γήπεδο του Αγερσανίου στη Νάξο αφού, είναι το κοντινότερο γήπεδο με χλοοτάπητα. Πιέζοντας παράλληλα ως σύλλογος και ως τοπική κοινωνία για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Σχοινούσας αλλά και για τα υπόλοιπα έργα υποδομής που χρειάζεται ο χώρος, όπως αποδυτήρια, κλπ.

sxoinousa1

Ευχή όλων μας είναι οι αγαπημένοι μας φίλοι από την Σχοινούσα, να τα καταφέρουν και να δημιουργήσουν την δική τους ποδοσφαιρική κυψέλη δίνοντας παράλληλα αθλητική ζωή στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Ελπίζουμε οι πολλές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, να μην κάμψουν τα όνειρά τους!

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares