Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 09:36

Κυριάκος Λαμπάρας: Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια που κάνει ο ΑΣ Ίου

Με τον Μάκη Μπαλαγιάννη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο ΑΣ Ίου έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια που έχει ως σκοπό το χτίσιμο των τμημάτων πάνω σε στέρεες βάσεις.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση, καθώς βλέπουν ότι η επιλογή τους έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Για να πετύχει όμως το νέο εγχείρημα, η διοίκηση του ΑΣ Ίου καλείται να βάλει στην άκρη παθογένειες του παρελθόντος που κρατούσαν αγκιστρωμένο τον σύλλογο.

proponisi

Βρήκαμε τον Γενικό Αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Κυριάκο Λαμπάρα και ζητήσαμε να μας κάνει μία τοποθέτηση για τη φετινή προσπάθεια και τους στόχους.

Για τη μετά Ρόλλα εποχή, ο κ. Λαμπάρας, είπε:

«Με αφορμη την εναρξη του πρωταθληματος να ευχηθω καλη ποδοσφαιρικη χρονια με υγεια στους αθλητες και τους παραγοντες ολων των σωματειων. Σε οτι αφορα τον ΑΣ ΙΟΥ το νεο διοικητικο συμβουλιο που προεκυψε μετα την απωλεια του Δημητρη ΡΟΛΛΑ επρεπε να επιλεξει την πορεια που θα ακολουθησει ο συλλογος. Επιλεξαμε λοιπον να προσπαθησουμε να βελτιωσουμε τον συλλογο σε ολα τα επιπεδα».

proponisi 1

Για την έλευση του Μάκη Μπαλαγιάννη και την δουλειά που γίνεται στην ακαδημία, είπε:

«Σε οτι αφορα το ποδοσφαιρικο τμημα επιλεξαμε να συνεργαστουμε(μετα την αρνηση του κου Καραβα) με εναν καταξιωμενο προπονητη τον κο Μακη Μπαλαγιαννη. Εναν επαγγελματια προπονητη με γνωση και του κυκλαδυτικου ποδοσφαιρου. Ζητησαμε απο τον κο Μπαλαγιαννη να δουλεψει με τα νεα παιδια του συλλογου απο το μικροτερο τμημα της ακαδημιας μεχρι και την ανδρικη ομαδα. Το εργο αυτο ειναι δυσκολο ολοι το γνωριζουμε. Ομως η αποφαση να επενδυσουμε στα νεα παιδια της ομαδας στο μελλον πιστευω θα μας δικαιωσει. Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απο την δουλεια που γινεται απο τον προπονητη σε ολα τα τμηματα. Γινεται σοβαρη δουλεια σε ολα τα τμηματα ,τα παιδια πραγματικα ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ποδοσφαιρο μεσα στο γηπεδο απο τον προπονητη τους και οχι απο την τηλεοραση η απο τους εκαστοτε προπονητες της κερκιδας η του καφενειου».

Ο Γενικός Αρχηγός του ΑΣ Ίου Κυριάκος Λαμπάρας στον Aegean Voice 107.5 [aud]

Τέλος, έκλεισε με αναφορά στην ανδρική ομάδα και τις «τρικλοποδιές» που μπαίνουν:

«Σε οτι αφορα την ανδρικη ομαδα για φετος πραγματικα δεν μας απασχολουν τα αποτελεσματα. Μας ενδιαφερει τα νεα μας παιδια να ειναι πρωτα απο ολα γερα να παρουν παιχνιδια στα ποδια τους να αποκτησουν εμπειριες και να δεσουν σαν ομαδα. Το μελλον τους ανηκει πιστευω. Οσο για τον κοσμο μας ελπιζω να αγγαλιασουν την προσπαθεια που κανουμε για τα παιδια μας, να απομονωσουν οσους για δικα τους συμφεροντα στρεφονται κατα του συλλογου και μιας και ΟΛΟΙ γνωριζουν οτι οι πορτες του συλλογου ειναι παντα ανοιχτες , οσοι εχουν θεληση και διαθεση ας βοηθησουν. Κανεις δεν περισευει και ο συλλογος δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος. Καλη ποδοσφαιρικη χρονια»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares