Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 11:08

Μιχάλης Θεοδοσιάδης: Οι φίλαθλοι της Σαντορίνης θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα σε επίσημους αγώνες

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και στη Σαντορίνη μετά από καιρό θα δοθεί η ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό για να παρακολουθήσει τους αγώνες της ανώτερης κατηγορίας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο των Φηρών, όπου την Κυριακή στις 13:00 η Σαντορίνη 2020 θα υποδεχτεί τον Ερμή Μελιγούς.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Θεοδοσιάδης, συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο το έργο που επιτελεί στον σύλλογο, έχοντας στα σκαριά πολλές εξελίξεις που θα δημοσιοποιηθούν το άμεσα επόμενο διάστημα.

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος, ο κ. Θεοδοσιάδης δήλωσε τα εξής στην ιστοσελίδα μας:

«Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος θα ήθελα να ευχηθώ υγειά σε όλους τους ποδοσφαιριστές και πολλές επιτυχίες.

Θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα ης Γ΄ Εθνικής και πλέον θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι φίλαθλοι της Σαντορίνης να δουν την ομάδα του νησιού από κοντά. Άλλωστε γι αυτό τον λόγο μόνοι μας αποφασίσαμε να αγωνιστούμε σε αυτή την κατηγορία και ο λόγος ήταν ότι η Σαντορίνη δεν διαθέτει γήπεδο να αγωνιστεί σε παραπάνω κατηγορία. Καλή χρονιά».

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares