Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 16:41

Παμμηλιακός: Ευχαριστώ και ευχές στον ΑΠΣ Κύθνου

Οι ομάδες ανδρών και Κ-16 του Παμμηλιακού έγιναν οι πρώτες που φιλοξενήθηκαν στο νεότευκτο γήπεδο της Κύθνου για τους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του ΑΠΣ Κύθνου.

Οι Μηλιοί έτυχαν άριστης φιλοξενίας από το σωματείο του νησιού, με την διοίκηση της ομάδας να εκδίδει μία θερμή ανακοίνωση γεμάτη ευχές και ευχαριστίες προς τον ΑΠΣ Κύθνου, την διοίκηση και τους αθλητές του.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι προπονητές και οι αθλητές του Παμμηλιακού Α.Σ. νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε βαθύτατα την διοίκηση του ΑΠΣ Κύθνου για την άριστη φιλοξενία που επιφύλασσαν στην αποστολή της ανδρικής μας ομάδας και της Κ-16 κατά την διαμονή τους στο νησί της Κύθνου για τους αγώνες μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ήταν τιμή για τα τμήματα μας να εγκαινιάσουν το γήπεδο του νησιού που πλέον στεγάζει τα τμήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΣ Κύθνου.

Συμμεριζόμαστε την χαρά των ανθρώπων του συλλόγου και της νεολαίας του νησιού της Κύθνου που πλέον απολαμβάνουν τον δικό τους χώρο, ο οποίος αποτελούσε ένα όνειρο πολλών ετών.

Με την ευκαιρία τους ευχαριστούμε για την τιμητική βράβευση του σωματείου μας, μία πράξη που επιβεβαιώνει τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν καλλιεργηθεί μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ευχόμαστε το νέο γήπεδο της Κύθνου να αποτελέσει φάρο αθλητισμού και να δώσει δημιουργική διέξοδο στα παιδιά του νησιού. Άλλωστε το όραμα για την εξάπλωση του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι κάτι που μας συνδέει όλους.

Τέλος, ευχόμαστε στο φιλικό σωματείο του ΑΠΣ Κύθνου να συνεχίσει το έργο που επιτελεί στο νησί και να το εκπροσωπεί επάξια στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων. Ευχόμαστε επίσης επίτευξη όλων των στόχων με υγεία και ευημερία.

Για το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ., ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares