Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 20:05

Άρωμα Champions League με Φίλιπ Γιάκομπσεν ο ΠΑΣ Νάξου

Αίσθηση προκαλεί η νέα συνεργασία του ΠΑΣ Νάξου, που ανακοίνωσε την συμφωνία με τον διεθνούς φήμης υπεύθυνο αποκατάστασης και βελτίωσης απόδοσης Φίλιπ Γιάκομπσεν.

Με καριέρα σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Πόρτσμουθ, η Εθνική ομάδα του Κατάρ και φυσικά η Λίβερπουλ, ο Φιλίπ Γιάκομπσεν δεν είναι απλά ένας άνθρωπος που μπαίνει στο επιτελείο της ομάδας από τη Νάξο, αλλά έρχεται να αλλάξει το επίπεδο όλων όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στις Κυκλάδες, δίνοντας παράλληλα σιγουριά στους αθλητές του ΠΑΣ Νάξου και άλλο επίπεδο στην αποκατάσταση και στην προετοιμασία τους.

2021 10 28 7

Ο Γερμανός επιστήμονας, έχει ήδη πιάσει δουλειά και τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον θεαματικά, καθώς έχει μειωθεί στο μισό (ίσως και παραπάνω) ο χρόνος αποκατάστασης και επανένταξης των ποδοσφαιριστών στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

JACOMPSEN PROPONITES

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γιάκομπσες συνεργάζεται με όλους τους προπονητές και τους γυμναστές των τμημάτων προκειμένου να υπάρχει ένα σωστό πλάνο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου:

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου έχουμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας τον Φίλιπ Γιάκομπσεν (Philip Jakobsen).

Ο Φιλίπ είναι ένας επιστήμονας με τεράστια διεθνή καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς έχει εργαστεί ως υπεύθυνος αποκατάστασης και βελτίωσης της απόδοσης σε συλλόγους όπως ο Παναθηναϊκός, η Πόρτσμουθ, η Εθνική Ομάδα του Κατάρ και φυσικά η Λίβερπουλ, όπου μέχρι πρότινος απετέλεσε πολύτιμο συνεργάτη του Γιούργκεν Κλοπ.

Το βιογραφικό του είναι βαρύ, με εκατοντάδες συμμετοχές σε αγώνες του Champions League, της Premier League, της Super League και άλλων διεθνών διοργανώσεων. Οι καινοτόμες μέθοδοι που χρησιμοποιεί στον τομέα του και οι επιτυχίες του στις ομάδες που εργάστηκε είναι αυτές που το καταστούν ως έναν από τους κορυφαίους στο είδος του στην Ευρώπη.

JACOMPSEN GRATSIAS KRITIKOS

Αρχικά ο Φίλιπ Γιάκομπσεν εμπιστεύτηκε την ποδοσφαιρική εκπαίδευση των παιδιών του στην ακαδημία μας και μετά από προσέγγιση μας απάντησε θετικά στο να συμπεριληφθεί στο επιτελείο της ομάδας μας, όπου ήδη σε συνεργασία με τους προπονητές και τους γυμναστές μας προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες και συμβουλές του στα κομμάτια της αποκατάστασης, φυσικής κατάστασης και απόδοσης έχοντας μάλιστα θεαματικά αποτελέσματα.

Με την πολύτιμη βοήθεια του θεωρούμε πως θα γίνει ένα ακόμα βήμα υλοποίησης του πλάνου για την αναβάθμιση του συλλόγου μας και τη λειτουργία των τμημάτων μας σε υψηλότερα επίπεδα.

Εκτός από ένας λαμπρός επιστήμονας ο Φίλιπ είναι πλέον και ένας καλός φίλος. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου!

PAS NAXOU ME JACOMPSEN

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares