Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 18:22

Φιλώτι και Αναγέννηση «καλούν» Ορφανό…

ORFANOS SIMA

Μπορεί η νέα σεζόν νε έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι το ξεκίνημα της αλλά όπως λέει η παροιμία ''των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν''.

Έτσι στη Νάξο ο ΑΜΣ Φιλωτίου και Αναγέννηση Νάξου, ήδη έχουν αρχίσει να σκέπτονται την επόμενη μέρα, πράγμα που γίνετε παραπάνω επιτακτικό μετά και την κακή αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων την σεζόν που μας πέρασε.

Μάλιστα η δραστήρια διοίκηση του Α.Μ.Σ Φιλωτίου, ξεκινώντας τον προγραμματισμό της από το θέμα του προπονητή έχει ήδη προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στον Ηλία Ορφανό, ο οποίος στο παρελθόν είχε οδηγήσει το ορεινό σωματείο της Νάξου σε πολλές επιτυχίες και τον τελευταίο χρόνο απείχε από τα γήπεδα οικιοθελώς.

Ο έμπειρος τεχνικός όμως εκτός από το Φιλώτι φέρεται να έχει δεχθεί κρούση και από την Αναγέννηση Νάξου, η οποία τον έχει πλησιάσει ανεπίσημα, προχωρώντας καταρχήν σε διερευνητικές συζητήσεις, ψάχνοντας παράλληλα το πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Ηλίας Ορφανός, παρόλο που σκέφτεται και εξετάζει τις δύο προτάσεις δεν βλέπει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους, τουλάχιστον στην παρούσα χρονική στιγμή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ''Κυανέρυθροι'' έχουν θέσει διορία στον Ηλία Ορφανό, ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωση αυτή να έχουν το χρονικό περιθώριο για την αναζήτηση άλλου τεχνικού.

Η περίπτωση Βασαλάκη

vasalakhs sima synenteyxhΠριν λίγο καιρό ο επικρατέστερος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΜΣ Φιλωτίου ήταν ο Γιώργος Βασαλάκης, παρόλα αυτά όμως η διοίκηση της ομάδας έστρεψε το ενδιαφέρων της σε άλλες περιπτώσεις, καθώς όπως χαρακτηριστικά λένε τους ενδιαφέρει πιο πολύ το ενδεχόμενο ο έμπειρος παίχτης να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του μέσα στο τερέν και όχι στον πάγκο της ομάδας. Πάντως η περίπτωση αυτή δεν έχει απορριφτεί εντελώς, υπάρχοντας το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δύο πλευρών, πράγμα άλλωστε που όπως έχει δηλώσει επιθυμεί και ο Γιώργος Βασαλάκης.

Οι Μεταγραφολογία.

Για μεταγραφολογία είναι πολύ νωρίς ακόμα όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα πράγματα, τα οποία προκύπτουν και από το ρεπορτάζ και αυτά αναφέρουν ότι:

Ο Στέλιος Πολέμης και η διοίκηση της Αναγέννησης δεν προτίθενται να παραχωρήσουν κανένα παίχτη της ομάδας, εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων που θα ζητηθούν από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.

Στο Φιλώτι τώρα καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει η πρόσληψη προπονητή, η οποία θα καθορίσει και την μετακίνηση παιχτών προς το Φιλώτι, αφού ήδη αρκετοί γνωστοί παίχτες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να ανηφορήσουν στο Φιλώτι.

syros RAOYZAIOS new14

orfanos dj

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares