Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 16:13

Ήττα για την Α.Ε. Μυκόνου στη Τρίπολη από τον Παναρκαδικό

Την πρώτη του, φετινή, ήττα γνώρισε η Α.Ε. Μυκόνου, στη Τρίπολη με σκορ 3-1 από την ομάδα του Παναρκαδικού για την 4η αγωνιστική του 5ου Ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Οι Μυκονιάτες αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους μόλις στο 2ο λεπτό και με σουτ του Κωνσταντινίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή έκαναν το 0-1. Η ομάδα του Παναρκαδικού προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο Πάλιουρας έκανε πολύ καλές επεμβάσεις σε σουτ των Λαζαρίδη, Κολιόπουλου και σε κεφαλιά του Νάνου.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι παίκτες του Τζαναβάρα, πίεζαν την εστία της Μυκόνου. Η ισοφάριση έγινε στο 64΄ με τον Κονδύλη, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Παλιούρα και σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Με πρωταγωνιστές του Καλτσά και Σερέπα η ΑΕΜ ανέβασε ρυθμούς και πίεζε όμως το 86΄ είδε κόκκινη ο Μαρκου για ανατροπή Καμπεράϊ, λίγο πριν μπει στην μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια το φάουλ εκτέλεσε ο Πεντζαρομάν και έκανε το 2-1. Στις καθυστερήσεις ο Λαζαρίδης κάνει το γύρισμα και ο Καμπεράι ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καφκάς με βοηθούς τους κ.κ. Μπουρίκας και Γκούμας του συνδέσμου Μεσσηνίας.

Παναρκαδικός (Τζαναβάρας): Μάνος, Κοπρένκα ( 21΄Κυριάζος λ.τ.), Λαζαρίδης, Αλέμης (54΄Λιακόπουλος), Νάνος, Πούτσι, Κονδύλης, Πεντζαρομάν, Καμπεράι, Γλέζος, Κολιόπουλος

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παλιούρας, Σπυρόπουλος(61΄Αχείμαστος), Κυριακίδης, Σούλτσε, Μάρκος, Καλτσάς, Μπάλιτς, Τσιαφίτσα(46΄Ντουνσάϊ), Σερέπας(46΄Παπϊωάννου), Κωνσταντινίδης, Μπρούνο

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares