Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 22:17

Στην Κύθνο ο ενωσιακός προπονητής Βαγγέλης Γατσέλος, ικανοποίηση στον ΑΠΣΚ

Με συνεχή ταξίδια σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων συνεχίζεται η αξιολόγηση των αθλητών από τον ενωσιακό προπονητή κ. Βαγγέλη Γατσέλο, ο οποίος επισκέφθηκε και το νησί της Κύθνου προκειμένου να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της Κ-16 του ΑΠΣΚ.

Είναι η πρώτη φορά που ενωσιακός προπονητής επισκέπτεται το νησί και όπως είναι φυσικό, το γεγονός σχολιάστηκε θετικά από τα μέλη της διοίκησης του ΑΠΣ Κύθνου που εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σήμερα, είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε τον ενωσιακο μας προπονητή, κύριο Βαγγέλη Γατσελο, στην προπόνηση της Κ16.

Είναι η πρώτη φορά που προπονητής της Μικτής ΕΠΣ ΚΥΚΛΆΔΩΝ, επισκέπτεται το νησί μας και παρακολουθει στενά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ο κύριος Γατσελος συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τον προπονητή της ομάδας μας,κύριο ΑΝΔΡΈΑ ΘΕΟΔΩΡΌΠΟΥΛΟ, Καθώς και με μέλη του ΔΣ.

Ο ενωσιακος προπονητής θα παραμείνει στο νησί μας 2 ημέρες ακομη και θα παρακολουθήσει και την αυριανή προπόνηση, ώστε να έχει μια σφαιρική εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των παιδιών μας,πριν την προεπιλογή της Μικτής Κ15 της ΕΠΣΚ.

Κόουτς σε ευχαριστούμε θερμά και καλή επιτυχία στο τουρνουά των μικτών τον Ιανουάριο.

GATSELOS THEODOROPOULOS

LERETZAKIS GATSELOS

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares