Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 20:44

Για το τρίποντο κόντρα στην Άρη Σκάλας η ΑΕ Μυκόνου – Από το Σάββατο στη Λακωνία οι Κυκλαδίτες

Μπορεί η Πελοπόννησος να ενδείκνυται για τουρισμό όμως η ΑΕ Μυκόνου στη Σκάλα Λακωνίας μόνο για εκδρομή δεν θα πάει! Η ομάδα των Κυκλάδων στο πιο μακρινό της ταξίδι για φέτος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον τοπικό Άρη, σε ένα ματς που θα στοχεύει μόνο στο τρίποντο.

ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΛΥΜΙΩΤΗ

Στη δεύτερη (συνεχόμενη μάλιστα) επίσκεψή της στην Πελοπόννησο θα επιδιώξει να φύγει με τη νίκη, κάτι που δεν κατάφερε πριν πέντε ημέρες όταν κόντρα στον Παναρκαδικό στην Τρίπολη γνώρισε την ήττα. Ένα αποτέλεσμα που έχει πεισμώσει τους Μυκονιάτες, οι οποίοι θεωρούν ότι προήλθε από κάποιες στιγμιαίες ολιγωρίες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Η συγκεκριμένη ήττα μάλιστα κάποιοι στο στρατόπεδο της ομάδας θεωρούν ότι ίσως επιδράσει θετικά, αφού εκτιμούν ότι στα επόμενα ματς όλοι θα δείξουν περισσότερη προσοχή αλλά και αποφασιστικότητα. Αρχής γενομένης από το πρωινό (11 π.μ.) παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη Σκάλας. Οι Λάκωνες δεν έχουν ξεκινήσει καλά καθώς δεν έχουν ακόμα νίκη, όμως στην ΑΕ Μυκόνου γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος που «διψάει» για βαθμούς.    

Από την πλευρά τους οι Κυκλαδίτες ξέρουν ότι πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι καθώς με νίκη ίσως βρεθούν μόνοι στην κορυφή, αφού οι «συγκάτοικοι» στο ρετιρέ της βαθμολογίας Παναρκαδικός και Φοίνικας Νέας Επιδαύρου δίνουν δύσκολα ματς. Η ομάδα της Τρίπολης εκτός έδρας με τον Φωστήρα, ενώ ο Φοίνικας υποδέχεται την ισχυρή Σαντορίνη.

Η αποστολή της ΑΕ Μυκόνου έχει ήδη αναχωρήσει από το νησί και θα διανυκτερεύσει στην Αττική. Το πρωΐ θα μεταβεί στη Λακωνία όπου θα κάνει και την τελευταία της προπόνηση. Οι Τσιώλης – Παχατουρίδης δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τούς τιμωρημένους Διαμαντή και Μάρκου αλλά και τον Κέμπε που δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Αντιθέτως επιστρέφει και αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός ο Μπλένταρ Λεσάι που απουσίασε λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares