Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 22:56

Παρουσίαση των 12 ακαδημιών του 7ου Πανκυκλαδικού

teleti lixis 2-6-2012-1

Σας παρουσιάζουμε τις 12 ακαδημίες που παίρνουν μέρος στο 7ο Παγκυκλαδικό Τουρνουά  "Ευ αγωνίζεσθαι"-ΠΑΡΟΣ 2012.

syros RAOYZAIOS new14

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τουρνουά έχει ήδη σπάσει κάθε ρεκόρ σε ότι αφορά τις συμμετοχές νησιών, ομάδων και αθλητών. Σε οργανωτικό επίπεδο τα πράγματα πάνε πολύ καλά και αναμένεται να έχουμε μια πολύ καλή διοργάνωση, μια πραγματική γιορτή για τον μικρό ποδοσφαιριστή.

pas naxou 1-1-10

Η ακαδημία του Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στις Κυκλάδες εδώ και πολλά χρόνια και τροφοδοτεί διαρκώς την ομάδα του Πανναξιακού χάρη στις προσπάθειες και τις θυσίες του Πέτρου Μαράκη να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Έχει λάβει μέρος σε 5 Παγκυκλαδικά τουρνουά καθώς και σε μεγάλα τουρνουά που διοργανώθηκαν στην Κρήτη. Απασχολεί πάνω από 120 παιδιά και η διάρκεια της στο χρόνο είναι το καλύτερο διαπιστευτήριο για τη δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Nάξος mini soccer club. Συμμετέχουν στο τουρνουά με 3 τμήματα και περίπου 40 παιδιά.

playland santorinh 1

syros 2002 2Η ακαδημία PLAYLAND ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ λειτουργεί πάνω από 8 χρόνια στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί και έχει ως έδρα το αθλητικό κέντρο Playland στη Μεσσαριά. Υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης του κέντρου Άκης Ξαγοράρης και διαθέτει περίπου 130 παιδιά υπό την επίβλεψη δύο αξιόλογων προπονητών. Επίσης, διαθέτει παιδικά τμήματα ακαδημιών γυναικών και ανδρών σε μπάσκετ και βόλεϊ.

Όλα αυτά τα χρόνια τροφοδοτεί τις ομάδες Παίδων και Νέων του Πανθηραϊκού έχοντας αναπτύξει μια στενή συνεργασία με το ιστορικότερο σωματείο της Σαντορίνης. Είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε Παγκυκλαδικό Τουρνουά, ενώ συνηθίζει να μετακινείται κάθε χρόνο σε διάφορα τουρνουά στην Κρήτη μιας και βολεύει η ακτοπλοϊκή σύνδεση. Μέσα στα επόμενα χρόνια ο Άκης φιλοδοξεί να διοργανώσει το Παγκυκλαδικό στις άριστες γηπεδικές του εγκαταστάσεις. Συμμετέχουν στο τουρνουά με 3 τμήματα και περίπου 35 παιδιά.

u11-aop-5-2012-1

Η ακαδημία του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ είναι η πολυπληθέστερη του νησιού μιας και διαθέτει πάνω από 120 παιδιά και εδώ και 5 χρόνια δίνει αδιάκοπα το παρών στο Παγκυκλαδικό Τουρνουά. Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Τσαντάνης με πολλές θυσίες και ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο της Παροικιάς βοηθάει επί σειρά ετών ώστε να έχουν τα παιδιά και οι προπονητές ότι χρειάζονται οποιαδήποτε στιγμή. Οι ακαδημίες του συλλόγου είναι μια μεγάλη δεξαμενή άντλησης για την ανδρική ομάδα, ενώ οι συνεχείς επιτυχίες των τμημάτων Νέων και Παίδων στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Κ. φανερώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Συμμετέχουν στο τουρνουά με 3 τμήματα και περίπου 40 παιδιά.

u9 marpissa metallia 12-1

Η ακαδημία του Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ είχε λάβει μέρος το 2009 σε Παγκυκλαδικό Τουρνουά μέσω της συμμετοχής κάποιων αθλητών της στη Σχολή Ολυμπιακού Πάρου. Ο Γιάννης Φωκιανός ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε ζωντανά και οργανωμένα τα τμήματα των ακαδημιών του χωριού και έδινε μια διέξοδο στα παιδιά της Μάρπησσας. Φέτος γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή Μανώλη Ρούσσο, οι ακαδημίες του συλλόγου έχουν οργανωθεί και παρουσιάζουν μια πολύ καλή εικόνα σε όλα τα επίπεδα. Είναι το πρώτο Παγκυκλαδικό που λαμβάνουν μέρος και ευελπιστούν η φετινή προσπάθεια να έχει διάρκεια. Συμμετέχουν με τρία τμήματα και περίπου 30 παιδιά.

u9 asteras 5-5-2012

Η ακαδημία του Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ μόλις πριν λίγες ημέρες επαναλειτούργησε τα τμήματά της, μετά από μια στείρα περίοδο περίπου 2 χρόνων, χάρη σε σημαντικές προσπάθειες ενός ποδοσφαιριστή του συλλόγου, του Σταύρου Κληρονόμου. Κατάφερε να μαζέψει 30 παιδιά και να δώσει πνοή στον σύλλογο σε έναν τομέα που υστερούσε σημαντικά, αυτόν του παιδικού ποδοσφαίρου. Λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά σε Παγκυκλαδικό με μοναδικό στόχο να ευχαριστηθούν οι μικροί αθλητές του και να αποκομίσουν σημαντικές εικόνες. Συμμετέχουν στο τουρνουά με 1 τμήμα και περίπου 10 παιδιά.

akadimies nirea 2-6-2012-1

paros-tantanis-logo-1Η ακαδημία του Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ συμμετέχει για 3η φορά στο Παγκυκλαδικό τουρνουά και έχει την τιμή να είναι ο διοργανωτής μέσω του τμήματος αθλητικής ανάπτυξης "ΝΑΟΥΣΑ 2010". Τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου λειτουργούν αδιάκοπα για πολλά χρόνια και από το 2010 έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τον Νηρέα σε συνεργασία με τη Σχολή Ολυμπιακού Πάρου όταν και ενώθηκαν καταφέρνοντας να συσπειρώσουν περί τα 90 παιδιά κοντά στο σύλλογο. Προπονητής και ψυχή της Ακαδημίας είναι ο Μιχάλης Παπαδακης. Η ανάκαμψη στα τμήματα υποδομών ήταν ανάλογη με το βάρος που δόθηκε από τη διοίκηση και έχουν ήδη φανεί τα πρώτα θετικά δείγματα. Η πορεία των τμημάτων Παίδων και Νέων κρίνεται ως αξιοπρεπέστατη και συνεπής και η προώθηση νέων παιδιών στην αντρική ομάδα είναι το κύριο μέλημα των διοικούντων. Πέρυσι έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα συνεργασίας με την ομάδα του Α.Ο. Πάρου συμμετέχοντας στο 6ο Παγκυκλαδικό με κοινή ομάδα και το όλο εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιστορικός αυτός σύλλογος της Πάρου είναι επί 8 χρόνια άστεγος, δίχως ένα γήπεδο για να προπονούνται τα τμήματά του κι έτσι αναγκάζεται να μετακινείται ανά την Πάρο ως επαίτης. Ο Νηρέας συμμετέχει στο τουρνουά με 4 τμήματα και περίπου 60 παιδιά.

alyki-2012-u13

Η ακαδημία ΑΛΥΚΗΣ ΠΑΡΟΥ βασίζεται ως επί το πλείστον στο μεράκι και τη διάθεση που επιδεικνύει ο γυμναστής του χωριού Γιώργος Στουγιάννου. Πέρυσι έκανε δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα ενώ φέτος παρουσίασε πλήρη δραστηριότητα σε 3 τμήματα. Ο Γιώργος έδωσε μια σημαντική διέξοδο στα παιδιά του χωριού και σε αυτό τον βοήθησε πολύ η δημιουργία ενός μίνι-γηπέδου στην Αλυκή. Τα παιδιά της Αλυκής παίρνουν μέρος για πρώτη φορά σε Παγκυκλαδικό και ευελπιστούν να αποκτήσουν διάρκεια μιας και το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει. Συμμετέχουν στο τουρνουά με 2 τμήματα και περίπου 25 παιδιά.

u9 pao parou 12-1

Η ακαδημία PAO Soccer School ΠΑΡΟΥ έχει έδρα το ΠΑΝΘΕΟΝ καφέ και λειτουργεί από το 2008 λαμβάνοντας μέρος σε πολλά τουρνουά εντός και εκτός νησιού. Έχει καταγράψει μία συμμετοχή στο Παγκυκλαδικό του 2010 και έχει στηρίξει αυτόν το θεσμό μέσα από πολλές ενέργειες. Με άριστες εγκαταστάσεις και μπροστάρη τον ιδιοκτήτη Χρήστο Σαρρή έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια άριστη εικόνα όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της η Πράσινη ακαδημία του νησιού. Συμμετέχει στο τουρνουά με 1 τμήμα και περίπου 10 παιδιά.
u9 pao syrou 12-2

diktyoΗ ακαδημία PAO Soccer School ΣΥΡΟΥ δεν έχει πολλά χρόνια λειτουργίας αλλά έχει έντονη αγωνιστική δράση εντός και εκτός νησιού. Είναι η 2η συμμετοχή της σε Παγκυκλαδικό και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την οργάνωση, τη μεθοδικότητα και γενικότερα με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Διαθέτουν έξοχες γηπεδικές εγκαταστάσεις και το ενδιαφέρον που δείχνει ο ιδιοκτήτης Ιωσήφ Ρούσσος για το τουρνουά αυτό είναι μεγάλο. Επιθυμία όλων όσων ασχολούνται με την ακαδημία είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να εξελίσσονται διαρκώς και κρυφός τους πόθος είναι να διοργανώσουν το επόμενο Παγκυκλαδικό. Συμμετέχουν στο τουρνουά με 6 τμήματα και περίπου 70 παιδιά.

neos ao syrou

paros corner mixalisΗ ακαδημία ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ ιδρύθηκε το 2009 και ήδη παίζει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα του παιδικού ποδοσφαίρου των Κυκλάδων. Αποτελείται από ανθρώπους φιλόδοξους, εργατικούς, καινοτόμους και οραματιστές με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το 6ο Παγκυκλαδικό και άφησαν άριστες εντυπώσεις. Διαθέτει περί τα 110 παιδιά, τρεις προπονητές και έναν τεχνικό διευθυντή.  Κατάφερε να αναγνωριστεί ως σωματείο από την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και φέτος πήρε μέρος για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα Παίδων. Διαθέτει στις τάξεις της τον προπονητή Γιάννη Ζαχαρίου ο οποίος είναι ένας από αυτούς που έχουν αναδείξει το Παγκυκλαδικό ως θεσμό και έχει καταφέρει να το εξελίξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σωματεία του Νέου Α.Ο.Σ. και του Νηρέα αδελφοποιήθηκαν πέρυσι σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στη Σύρο. Συμμετέχουν στο τουρνουά με 4 τμήματα και περίπου 60 παιδιά.

akadimia pammiliakou-2012-1

Η ακαδημία Α.Σ.ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο των ακαδημιών αλλά λόγω συγκοινωνίας δυσκολεύονται στο να μετακινούνται τα παιδιά. Τροφοδοτεί διαρκώς την αντρική ομάδα με παιδιά από τα φυτώρια και η καλή δουλειά που γίνεται εκφράζεται στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα Αντρών της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Βαμβακάρης μαζί με τον προπονητή Ζαχαρία Γκούρτσα είναι πάντα κοντά στα παιδιά και όλοι στη Μήλο είναι ενθουσιασμένοι και περιμένουν με ανυπομονησία για την πρώτη τους συμμετοχή σε Παγκυκλαδικό τουρνουά. Συμμετέχουν στο τουρνουά με 2 τμήματα και περίπου 25 παιδιά.

u9-u7-syros 2002 1

Τέλος, η ακαδημία ΣΥΡΟΣ 2002 ιδρύθηκε το 2002 από τον Δημήτρη Κάμπαξη ο οποίος είναι και υπεύθυνος της ακαδημίας μέχρι και σήμερα. Επίσης, ο κ. Κάμπαξης είναι ο εμπνευστής του Παγκυκλαδικού και ο διοργανωτής του επί τέσσερα συνεχή έτη. Στην πρώτη κιόλας χρονιά ίδρυση της η Σύρος 2002 έδειξε την δυναμική που θα είχε για τα επόμενα χρόνια. Με σταδιακή αύξηση του έμψυχου δυναμικού έφτασε να προσφέρει το κοινωνικό της έργο σε 100 περίπου παιδιά ετησίως. Με τα τμήματα της συμμετέχει σε διάφορα Πανελλήνια τουρνουά Ακαδημιών, δίνει φιλικά παιχνίδια με όλες τις Ακαδημίες των Κυκλάδων και διοργανώνει Πανσυριανά και Πανκυκλαδικά Τουρνουά. Με τα αγωνιστικά τμήματα (προπαιδικό–παιδικό-νέων) συμμετέχει στα επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Στο τουρνουά συμμετέχει με 4 τμήματα και περίπου 50 παιδιά. 

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares