Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 17:28

«Τιμωρήθηκε» με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου και ισοφαρίστηκε στο τέλος η ΑΕ Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου κρατούσε τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά, αλλά σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και τελικά παραχώρησε την ισοπαλία (1-1) στον Φωστήρα για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι Μυκονιάτες που σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ, προηγήθηκαν με γκολ του Ντουσάι στο 50' αλλά ο Φωστήρας έφερε το ματς στα ίσα με τον Πίσσα στο 78'.

Ο ''Φονέας'' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 31', όπου ο Χριστοφιλέας ανέτρεψε τον Σερέπα ως τελευταίος παίκτης και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του κ. Αλατσάκη.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος στο 26', με τον Κωνσταντινίδη να κάνει το σουτ από τα δεξιά στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά.

Η ομάδα του Παχατουρίδη ήταν ανώτερη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 50', με τον Ντουσάι να κάνει ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή και να νικάει τον Κραβαρίτη για το 1-0.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Φωστήρας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και παρά το γεγονός ότι ήταν με παίκτη λιγότερο, ανέβασε την πίεσή του και κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Πίσσα να πιάνει την κεφαλιά στο 78' και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αλατσάκης με βοηθούς τους κ.κ. Ζερβάκη και Μπουμπογιατζόπουλο

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Μπρούνο, Σούλτσε, Παπαϊωάννου (85΄Τσιαφίστας), Καλτσάς, Ντουσάι, Αχείμαστος (85΄Κατσικαλάκης), Σερέπας, Λεσάι (67' Κυριακίδης), Κωνσταντινίδης (76' Μάρκου)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Τσουβελακίδης, Ματέο, Μπομπάι, Σταματάκης.

Φωστήρας (Μάγγος): Κραβαρίτης, Τσουπατσίδης, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσης (75' Ζελενίτσας), Δηλαβέρης, Σταύρου, Τσιώλης, Μπουσμπίμπα (46' Βλάχος, 68' Καζβρόπουλος), Μπερνιδάκης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κουλούρης, Πίσσας, Μπονατάκης, Αρβανίτης, Σταυροθανασόπουλος , Βεργιώτης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares