Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 00:21

Κυκλαδικό πρωτάθλημα: Η πρώτη φάση ανήκει στους μη ισχυρούς

Είναι γνωστός ο ιδιαίτερος τρόπος που γίνεται το πρωτάθλημα Κυκλάδων, καθώς διεξάγεται με τρεις ομίλους σε δύο φάσεις και οι 3 δυάδες που θα προκριθούν θα παίξουν μεταξύ τους ένα νέο ουσιαστικά πρωτάθλημα για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Οι ομάδες που στοχεύουν ψηλά είναι συγκεκριμένες και αρκετά επίπεδα παραπάνω και προσεγγίζουν την πρώτη φάση περισσότερο σαν ματς προετοιμασίας για να μονταριστούν και να εμφανιστούν όσο γίνεται πιο έτοιμες στην καθοριστική δεύτερη φάση.

Το πρώτο λοιπόν σκέλος της διοργάνωσης ανήκει στους μη ισχυρούς, που δεν γνωρίζουν καν αν θα δίνουν παιχνίδια μετά τον Φλεβάρη η θα καταδικαστούν σε πολύμηνη αγωνιστικά απραξία με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τώρα όμως όλες αυτές οι ομάδες που μπορεί να μην πρωταγωνιστούν, αλλά αποτελούν την ραχοκοκαλιά και τα θεμέλια του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου, έχουν την ευκαιρία και δίνουν τις δικές τους μάχες, κάνουν τα δικά τους όνειρα και γεύονται τις δικές τους επιτυχίες , μένοντας όρθιες ακόμη και όταν χάνουν με ταπεινωτικές σε έκταση του σκορ ήττες.

Σε αυτές τις ομάδες ανήκει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος μας και ασφαλώς αξίζουν όχι μόνο την προσοχή μας, αλλά και τον σεβασμό μας ειδικά αν αναλογισθούμε τον σπουδαίο ρόλο τους στις τοπικές κοινωνίες που εκπροσωπούν.

Περιμένουμε να τις δούμε και στο δεύτερο γύρο με την ευχή να μας χαρίσουν εκπλήξεις και να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην διατήρηση του επιπέδου στο πρωτάθλημα και γνωρίζοντας τις προσπάθειες τους είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουν.

Υ.Γ

Για του ισχυρούς, τις ομάδες που έχουν τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα θα επανέλθουμε με  τα συμπεράσματα που έχουν βγει από τα ματς του πρώτου γύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares