Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 15:49

Ήττα στις καθυστερήσεις για την Α.Ε. Μυκόνου από τον Ερμή Μελιγούς

Η Α.Ε. Μυκόνου ηττήθηκε στο Άστρος από τον τοπικό Ερμή Μελιγού με σκορ 3-2 χάνοντας αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να πάρει το πολύτιμο «διπλό», όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 93' και να πάρουν τη πρώτη τους νίκη.


Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα την Μυκόνου να πατάει καλύτερα στο γήπεδο τα πρώτα 20' λεπτά, και κατάφερε να σκοράρει στο 17' με τον Σερέπα, ο οποίος βγήκε στη πλάτη της άμυνας και από πολύ πλάγια θέση πλάσαρε κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μπάξτον στο 22', που με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1, και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 43' από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο και οι Μυκονιάτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο στο 57' ξανά με τον «Μπεμπέτο». Οι φιλοξενούμενοι κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασαν αρκέτες φάσεις για να ισοφαρίσουν με κύριου εκφραστές, τους Σερέπα, Μπρούνο και Κωνσταντινίδη. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πιο συγκεκριμένα στο 93' ο Ερμής Μελιγού πήρε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το γκολ του Ιατρίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λιάρος με βοηθούς του κ.κ. Σώβολο και Αντωνόπουλου.

Ερμής Μελιγούς (Κώστας Καλογιαννίδης) : Κ. Γιαννούσης, Πολυμενάκος (72’ Ιατρίδης), Μέντες (83’ Κοδέλλας), Μπίσιας, Σπ. Ράλλιος (61’ Παπαδόπουλος), Αδάμης, Τσιώλης, Σ. Γιαννούσης, Μπάξτον, Καδάς, Γερ. Ράλλιος

Μύκονος (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σούλτσε (54’ Κέμπε), Κυριακίδης (46’Κωνσταντινίδης), Αχείμαστος, Παπαϊωάννου, Ντουσάι, Καλτσάς, Σπυρόπουλος (70’ Μάρκου), Σερέπας, Λεσάι, Μπρούνο

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares