Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 00:59

Αίαντας 6 μποφόρ στην Σύρο

paides olympiakos mykonos 24-6-2012-0

Μπορεί χτες οι δύο ημιτελικοί να ήταν αρκετά φτωχοί σε σχέση με το σκορ και στα δύο παιχνίδια πηγαίνοντας και τα δύο στην ρώσικη ρουλέτα σήμερα όμως δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο. Ο τελικός παίδων κρίθηκε στην κανονική διάρκεια και με μεγάλο σκορ 6-0 υπέρ του Άγιαξ Σύρου απέναντι στον Α.Ο Μυκόνου!!!

paides olympiakos mykonos 24-6-2012-1

Ο Άγιαξ μπήκε δυνατά από το  ξεκίνημα της αναμέτρησης και μόλις στο 15΄ο Ξυγκάκης άνοιξε το χορό των γκολ. Η Συριανή ομάδα είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και την κατοχή της μπάλας όπως και στο χθεσινό παιχνίδι η διαφορά όμως με χθες είναι ότι ήταν πιο ουσιαστικός αυτό μάλιστα επιβεβαιώθηκε στο 21΄όταν ο Λοΐζος έκανε το 2-0 για να κλείσει ο χορός των γκολ από την Συριανή ομάδα για το πρώτο ημίχρονο στο 38΄όταν και ο  Καράβας διαμόρφωσε το 3-0.

paides olympiakos mykonos 24-6-2012-2

Στο 2ο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε η Μύκονος δυσκολευόταν να βγάλει μια επίθεση ώστε να απειλήσει την εστία του Πρίντεζη και ήρθε και ο Βελούδης να κάνει το 4-0 με ένα ωραίο γκολ κάπου εκεί η νίκη έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου για την Συριανή ομάδα και την διαφαινόμενη κατάκτηση της πρώτης θέσης και του Πρωταθλήματος στην κατηγορία παίδων. Μετά από 2΄ήρθε να ξαναπροσθέσει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ ο αρχηγός Καράβας έπειτα από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 6-0 έκανε με το 2ο γκολ του ο Ξυγκάκης. Έτσι ο Άγιαξ κράτησε τα σκήπτρα του πρωταθλητή Κυκλάδων   καθώς ήταν η 2η συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος στην κατηγορία των παίδων.

paides mykonos vravefsi-2012

Οι συνθέσεις των ομάδων :

 Άγιαξ Σύρου:  Πρίντεζης, Γεράρδης, Χατζηιερεμίας, Ρηγούτσος, Καφτηράνης, Καράβας, Λοΐζος, Φουάσης, Δεναξάς, Ξυγκάκης, Γκούφας,Γκιουράϊ, Καραδήμας, Καβαλάρης, Κουλούρας, Κουκούλης, Σαϊπάς, Βελούδης.

Α.Ο. Μυκόνου: Κουσαθανάς, Δρακόπουλος, Παππάς, Δαμάι, Ζωγράφος, Τσέκος, Νάζος, Δημάκης, Λυκούρης, Βλάχος, Κονταρίνης, Αναστασίου, Καπλιώνης, Τζάτζος, Βερώνης, Σκουλαξίνος, Χατζηγεωργίου, Κολιούλης.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares