Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 19:04

Μανώλης Ορφανός: Γήπεδο άμεσα στο Καμάρι για τον ΑΣ Σαντορίνης [vid]

Την προσωπική του θέση, αλλά και της παράταξης του για τις αθλητικές υποδομές στη Σαντορίνη, αλλά και το περιβόητο γήπεδο που θα εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις του ΑΣ Σαντορίνης 2020 στις μεγαλύτερες κατηγορίες κατέθεσε στην εκπομπή ''Τα νέα της Σαντορίνης και των Κυκλάδων στο Volcano TV, ο κ. Μανώλης Ορφανός.

Ο κ. Ορφανός κατέθεσε για πρώτη φορά δημόσια την θέση του που είναι σαφέστατα διαφοροποιημένη από αυτή του εταίρου στη διακυβέρνηση του δήμου κ. Σιγάλα και τάχθηκε υπέρ της κατασκευής του σταδίου, αλλά και της άμεσης ανακατασκευής του γηπέδου του Καμαρίου, το οποίο όπως είπε θα εξυπηρετήσει τον ΑΣ Σαντορίνης και θα δώσει την ευκαιρία στους Σαντορινιούς να δουν την ομάδα να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μάλιστα στην αποστροφή του λόγου του άφησε αιχμές για την μη τήρηση της υπόσχεσης για οικονομική βοήθεια προς τον ΑΣ Σαντορίνης, ενώ κατέρριψε πολλές ευθύνες προς την προηγούμενη δημοτική αρχή για την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Να σημειωθεί ότι το κανάλι της Σαντορίνης έχει φιλοξενήσει τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Ζώρζο, οι οποίος επίσης τοποθετήθηκε για το θέμα, ενώ ο δήμαρχος κ. Σιγάλας έχει τοποθετηθεί για το θέμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαντώ Στουρνάρα και έφερε την οργισμένη αντίδραση του Βαγγέλη Φουστέρη.  

Δείτε τι είπε ο Μανώλης Ορφανός:

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares