Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 16:55

Θέμα... ωρών η ανακοίνωση απόκτησης στόπερ, επιθετικού και ενός χαφ από την ΑΕ Μυκόνου

«Καλή χρονιά» με τρεις (τουλάχιστον) μεταγραφές στα σκαριά για την ΑΕ Μυκόνου! Αν και διανύουμε ήδη την πρώτη ημέρα της 2022 χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Συλλόγου, εντούτοις θεωρείται βέβαιο η ενίσχυση της ομάδας με τρεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει ήδη επέλθει συμφωνία.

Πρόκειται για έναν στόπερ, έναν επιθετικό και έναν επιτελικό χαφ, οι οποίοι πολύ σύντομα θα γίνουν κάτοικοι Μυκόνου. Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Κουκάς δεν έχασε χρόνο και μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος και μετά την αποδέσμευση των Μπάγιτς, Κυριακίδη και Τσιαφίτσα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες φτάνοντας σε συμφωνία με παίκτες που αγωνίζονται σε θέσεις, στις οποίες είχε κριθεί ότι χρειάζονταν ενίσχυση η ΑΕ Μυκόνου. Πάγια τακτική βέβαια των Κυκλαδιτών είναι να μην ανακοινώνουν κάποιο παίκτη αν δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του.

Αυτό θα γίνει και στις τρεις περιπτώσεις που θεωρούνται σίγουρες, αφού μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να βρίσκονται στο νησί των ανέμων, καθώς την ίδια ημέρα αρχίζει και η προετοιμασία της ομάδας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πρώτος αντίπαλος είναι εντός έδρας η ισχυρή Σαντορίνη, απέναντι στην οποία η ΑΕΜ θέλει το τρίποντο προκειμένου να αρχίσει το 2022 με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσε το έτος που μόλις έφυγε, δηλαδή με νίκη.

KOUKAS 1

Με δεδομένο μάλιστα ότι και το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι πάλι εντός έδρας (σ.σ. Με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου) στο Μυκονιάτικο στρατόπεδο θεωρούν ότι με δυο θετικά αποτελέσματα θα ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία και θα βάλουν για τα καλά πλέον τις βάσεις για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του στο sportcyclades.gr ο ισχυρός άντρας της ομάδας Αλέκος Κουκάς, παράλληλα με τις ευχές του για το νέο έτος: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσουμε με θετικά αποτελέσματα και το νέο έτος ώστε να εδραιωθούμε στα ψηλά της βαθμολογίας. Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία όλων των τμημάτων του Συλλόγου και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και το 2022. Ειδικά το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο γυναικών κάνουν πρωταθλητισμό και έχουν ως στόχο τον άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Η διοίκηση της ΑΕ Μυκόνου θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να συνεχιστούν οι επιτυχίες τόσο για το καλό του Συλλόγου όσο και για το νησί μας».  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares