Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 17:02

Συνέχισε την προέλασή της για τον τίτλο η Ηλιούπολη που επικράτησε 3-0 της ΑΕ Μυκόνου

Η αποστολή ήταν εξαρχής δύσκολη για την ΑΕ Μυκόνου σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου…

Έτσι το 3-0 υπέρ της Ηλιούπολης ήρθε απλά να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις αλλά και τον τίτλο του φαβορί που έχει η νικήτρια ομάδα όσον αφορά την υπόθεση πρωτιά στον 5ο όμιλο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ έδειξε από την αρχή ότι θα παίξει παιχνίδι κατοχής όπως και έγινε. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και χωρίς να έχει χάσει καμία τρομερή ευκαιρία πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τσασταρή στο 26’.

Σε μια φάση που υπάρχει πάντως υποψία οφσάιντ του σκόρερ ο αρχηγός τα Ηλιούπολης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Διαμαντή. Δυο λεπτά αργότερα ο εξαιρετικός Ταβάρες έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία όταν μετά από σουτ η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό «Γάμα» του τερματοφύλακα της ΑΕΜ.

Στο 41’ ο Σάμιος έβαλε για τα καλά τις βάσεις της νίκης όταν από τα όρια της περιοχής με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

271739788 637380047582964 8348011994803031083 n

Στην επανάληψη η ομάδα της Μυκόνου προσπάθησε να αντιδράσει είχε ένα σουτ του Κέμπε από πολύ καλή θέση άουτ όμως δεν κατάφερε να μειώσει.

Από την άλλη η Ηλιούπολη έκανε άριστη διαχείριση του σκορ με τους Ζέλο και Ταβάρες να κάνουν σπουδαίο παιχνίδι αλλά και τος υπόλοιπους να είναι επίσης πολύ καλοί.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος Γεμιστός στο 80’ αποδεικνύοντας την κλάση του ως φορ περιοχής. Πήρε την μπάλα και μετά από μια κοφτή ντρίμπλα την έστειλε με σουτ στην δεξιά γωνία του Διαμαντή για να βάλει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ του αγώνα.

Με το τρίποντο αυτό η Ηλιούπολη ανέβηκε στους 25 βαθμούς ενώ η ΑΕ Μυκόνου επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον της στα δυο επόμενα ματς με Άγιο Ιερόθεο και Σαντορίνη στον Κόρφο, όπου θα επιδιώξει να πάρει τουλάχιστον 4 βαθμούς συνολικά για να νιώσει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια για την υπόθεση παραμονή.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης (73’ Λάμπη), Μπουσάι, Κρητικός, Τσατσαρής (84’ Κουτσογκίλας), Μαλάι, Ταβάρες (84’ Γάγγος), Σάμιος, Γεμιστός (84’ Κράσι), Ζέλο (73’ Κωστόπουλος), Ντινιωτάκης

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος (46’ Λεσάι), Κέμπε, Σούλης, Μάρκου, Καλτσάς, Αργυρόπουλος (62’ Κατσικαλάκης), Αχείμαστος, Σερέπας, Ντουσάι (75’ Λούα Γιόσεφ), Παρασκευάς (70’ Μπρούνο)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares