Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 02:10

Ζουρούδης: Πάμε στη Μύκονο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Παραμονές του αγώνα της περασμένης Κυριακής (23/1) βρισκόταν στην τελευταία θέση και επτά ολοκλήρους βαθμούς μακριά από τις θέσεις της σωτηρίας στον 5ο όμιλο.

Το τέλος της συνάντησης με τον Παναρκαδικό, ωστόσο, βρήκε τον Άγιο Ιερόθεο να παίρνει πολύτιμο «τρίποντο» (3-2), χάρη στο οποίο πέτυχε να επαναφέρει τις ελπίδες παραμονής του σε... αποδεκτά επίπεδα. Ο Πέτρος Ζουρούδης μίλησε στο Soccerlive για την αξία αυτής της νίκης, αλλά και για τη ζόρικη συνέχεια που ακολουθεί με τα αλλεπάλληλα παιχνίδια που, εξαιτίας και των αναβολών, έχει να δώσει η ομάδα του Περιστερίου, αρχής γενομένης από εκείνο στη Μύκονο την προσεχή αγωνιστική (πέντε αγώνες σε διάστημα δεκαπέντε ημερών).

«Ήταν μία νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη, προκειμένου να καλύπταμε ένα μέρος από το χαμένο έδαφος. Ήταν από αυτά τα παιχνίδια που έπρεπε να το πάρουμε, για να μας δοθούν περισσότερες πιθανότητες να πλησιάσουμε και να κατακτήσουμε τον στόχο, που είναι η σωτηρία. Αντιμετωπίσαμε αντίξοες συνθήκες στην προετοιμασία μας την προηγούμενη εβδομάδα και γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Μάλιστα, παίζαμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, που είχε και ένα παιχνίδι στα πόδια της. Τα παιδιά έδειξαν ότι είναι εδώ και έβαλαν πάλι την ομάδα στο κάδρο της παραμονής» σχολίασε ο νεαρός προπονητής και συνέχισε: «Δεν αλλάζει τίποτα, βέβαια. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, γιατί, αν και με καλύτερες πιθανότητες, παραμένουμε σε δύσκολη θέση. Πάμε στη Μύκονο, να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει εμπειρία, όμως κι εμείς δεν έχουμε περιθώριο να επιλέγουμε παιχνίδια. Είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε για το καλύτερο σε οποιαδήποτε έδρα. Ξεκινάμε από αύριο (26/1) την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι, αλλά και για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares