Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 20:33

Κοπή πίτας... and more στον ΑΣ Σαντορίνης [pics-vids]

Στον ιδανικό και ζεστό χώρο του ''Φτελός'' ιδιοκτησίας της Φτέλος ΑΕΒΕ, ιδιοκτησία των Μανώλη Χλωρίδη, Μανώλη Ρενιέρη και φυσικά του Βαγγέλη Φουστέρη, πραγματοποιήθηκε φέτος η κοπή της πίτας του ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Στην πανέμορφη αίθουσα του εστιατορίου του ''Φτέλος'', το προσωπικό και φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Φουστέρης, άνοιξαν την αγκαλιά τους και υποδέχτηκαν την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΣ Σαντορίνης, προσφέροντας τα μοναδικά εδέσματα που σερβίρονται στους χώρους της επιχείρησης.

Εκτός του εκλεκτού μενού, οι ουρανίσκοι των καλεσμένων είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα 6 μοναδικά είδη μπύρας που παράγονται από την εταιρία.

Η Φτέλος ΑΕΒΕ και οι ιδιοκτήτες της παρείχαν πλουσιοπάροχη φιλοξενία στους πολυτελείς χώρους που διαθέτει, όπου συνδυάζεται αρμονικά η παραγωγή ποιοτικής μπύρας με μία κουζίνα υψηλού επιπέδου.

Ενδεικτικό της φιλοξενίας είναι ότι όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι, παραμένοντας στον χώρο αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Παγκόσμια πρωτοτυπία

Και ενώ έφτασε η ώρα της κοπής της πίτας, με την αγωνία για τον τυχερό να κορυφώνεται το φλουρί περίμενε τον οικοδεσπότη, πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Φουστέρη, που ήταν ο τυχερός.

Ο ίδιος πάντως, έδειχνε να το χαίρεται, αλλά για ακόμη μία φορά προχώρησε σε μία πρωτοτυπία, καθώς όχι μόνο δεν πήρε κάτι για το φλουρί, αλλά αντιθέτως , όπως κάνει πάντα την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, εξόφλησε όλους τους ποδοσφαιριστες και το προσωπικό της ομάδας.

Και σα να μην έφτανε αυτό... στη συνέχεια είχαμε την κλήρωση, όπου οι τυχεροί Δημήτρης Φέκκας, Νίκος Κουρέλας και Παναγιώτης Ντούνης, κέρδισαν από ένα σημαντικό ποσό, ενώ ο πρώτος πήρε δώρο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από αύριο το πρωί και πάλι τα κεφάλια μπαίνουν μέσα, καθώς το πρόγραμμα έχει προπόνηση, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν αντίπαλο για να πραγματοποιήσουν κάποιο φιλικό.

Φωτογραφίες και βίντεο 

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares