Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 16:32

Ο Αιμίλιος έζησε την σκληρή πραγματικότητα στα γήπεδα των Κυκλάδων [vid]

Δύο παιδιά που έχουν αγωνιστεί σε αρκετά πρωταθλήματα και ακόμα είναι ενεργοί ποδοσφαιριστές κάνουν τον γύρο της Ελλάδας, προβάλλοντας το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε όλες του τις προεκτάσεις.

Στο κανάλι ''Aimilios'' στο you tube θα βρείτε βίντεο από όλη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και από τις Κυκλάδες, τις οποίες επισκέφθηκαν πρόσφατα, όπου μαζί με τον φίλο τους Στάθη Τριανταφυλλίδη, συμμετείχαν στην προπόνηση της ΑΕ Πάρου, παρακολούθησαν τον αγώνα Καρτεράδος - ΠΑΣ Νάξου και έζησαν μία μοναδική εμπειρία ακολουθώντας την αποστολή του Πανθηραϊκού στην Ίο για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Το ταξίδι τους ξεκίνησε με αναβολές λόγω καιρού και βίωσαν στο πετσί τους αυτό που ζουν κάθε εβδομάδα οι ομάδες των Κυκλάδων, σε ένα αφιέρωμα που επιβεβαιώνει αυτά που γράφουμε κάθε σαββατοκύριακο.

Και πως το έζησαν όλο αυτό; Το σχόλιο τους στο βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα:

Μετά τις περιπέτειές μας σε Ιωάννινα και Έβρο, σειρά είχε το πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Ένα ξεχασμένο κασκόλ μας οδήγησε στην Πάρο, όπου προπονηθήκαμε με την τοπική ομάδα, ανακαλύψαμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος με το καλημέρα και σαν αποτέλεσμα, φτάσαμε να βλέπουμε αγώνες στη Σαντορίνη και να ακολουθούμε αποστολή ομάδας για την Ίο. Και όλα αυτά, μέσα σε τρεις μέρες. Μπορούμε λοιπόν να επιβεβαιώσουμε, ότι το πρωτάθλημα των Κυκλάδων είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares