Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 19:52

Έκπληξη στο ΟΑΚΑ: Επικράτηση του Βόλου επί της ΑΕΚ (2-1)

Συνεχίζει τις εντός έδρας ήττες η «ένωση», αυτή τη φορά από την ομάδα του Βόλου!

Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ. Η ομάδα του Βόλου κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 και να βάλει δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο 16΄ με το Φαν Βέερτ να ανοίγει το σκορ με ένα τελείωμα εντός περιοχής. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σέρχιο Αραούχο στο 20΄ έπειτα από όμορφο τελείωμα από το ύψος του πέναλντι. Τους τρεις βαθμούς στο Βόλο έδωσε ο ίδιος σκόρερ στο 85΄, έπειτα από ακατανόητο πέναλντι που έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας. 

Ο αγώνας:  

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ενδεικτικά της εικόνας και των δύο ομάδων για το πρώτο 45λεπτο. Μόλις στο 5′, θα σημειωθεί πτώση του Τσούμπερ εντός περιοχής την οποία με on-field review, ο κ. Μανούχος θα κρίνει επιλήψιμη, καταλογίζοντας πένλατι. Ο Ελβετός ανέλαβε την εκτέλεση του, ωστόσο το χτύπημα ήταν κακό, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά. Στο 12′ μετά από γύρισμα του Γκαρσία, ο Αραούχο θα επιχειρήσει ενα εξαιρετικό εναέριο γυριστό, το οποίο ωστόσο θα σταματήσει στο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ακίνδυνος ως τότε Βόλος μετά από καλοεκτελεσμένη «κομπίνα» ενός κόρνερ, θα ανοίξει το σκόρ με τον «σεληνιασμένο» φέτος Φαν Φέρτ. το εις βάρος τέρμα, έδωσε θάρρος στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δύο λεπτά αργότερα έφτασαν πολύ κοντά στο διπλασιασμό των γκολ τους, με τον Ρεγκατέν να πιάνει ένα δυνατό σούτ που θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Το σοκ θα ξεπεραστεί άμεσα, καθώς στο 20′ μετά από φάση διαρκείας, ο Σιμάνσκι θα γυρίσει έξυπνα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Αραούχο με δυνατό σουτ δε θα αστοχήσει, φέρνοντας το παιχνίδι σε ισορροπία. Στο 28′, ο Γκαρσία, ενας εκ των διακριθέντων της ΑΕΚ απόψε, θα βρεθεί σε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ των Θεσσαλών, με το χορτάρι να μη του κάνει το χατίρι και τη μπάλα να αναπηδά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αν μη τι άλλο ιδαίτερα παραγωγικό για το Δικέφαλο, κάτι που δε μετουσιώθηκε και σε γκολ και στοίχησε.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ξεκάθαρα στους φιλοξενούμενους. Τόσο παραγωγικά, σε επίπεδο τελικών ευκαιριών όσο και σε επιβολή ρυθμού, η ομάδα του Βόλου ήταν αυτή που ανέλαβε τα ηνία. Από πλευράς γηπεδούχου, είναι πραγματικά αξιοσημείωτο πως δεν δημιουργήθηκε ούτε μια τελική προσπάθεια(!) , με τους Θεσσαλούς να προσπερνούν με διψήφιο αριθμό τελικών. Με την ΑΕΚ να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, αλλά τον Αργύρη Γιαννίκη να καθυστερεί τις αλλαγές, αλλά και αυτές που εν τέλει πράττει να μην έχουν λογική, φορτώνοντας την επιθετική γραμμή και «απογυμνώνοντας» το κέντρο. Αποτέλεσμα η ομάδα να κόβεται στα δύο, η προώθηση της μπάλας να γίνεται αναγκαστικά με μεγάλες μπαλιές, αλλά και την άμυνα να βρίσκεται σε μειονεκτική αριθμητικά θέση σε αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Πέραν των ευθυνών του προπονητή, ο πλέον έμπειρος στόπερ της Ένωσης, Γιώργος Τζαβέλλας σε μια αψυχολόγητη για τα δεδομένα του κίνηση υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, την οποία ο Φαν Φέρτ θα αξιοποιήσει, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (79’ Μισελέν), Λε Ταλέκ (79’ Σάκχοφ), Σιμάνσκι (89’ Τάνκοβιτς), Γέβτιτς (67’ Γιούσης), Γκαρσία (79’ Κοσίδης), Τσούμπερ, Αραούχο.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ρεγκατέν (81’ Μπαρτόλο), Ορόζ (71’ Σοάρες), Φερνάντεζ (89’ Ρομέρο), Φαν Βέερτ.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares