Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 11:41

Τα βλέμματα της αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει απόψε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 19:30 (Novasports Prime) και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα σε μια δύσκολη έδρα!

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την τρίτη διαδοχική ήττα εντός έδρας από ομάδα του δευτέρου μισού της βαθμολογίας, αυτή τη φορά από το Βόλο. Ψάχνει να βρει τι φταίει ενώ δεν υπάρχει χρόνος αφού πρέπει άμεσα να μαζέψει τα κομμάτια της και να συνεχίσει καθώς το πρωτάθλημα τρέχει και οι αγωνιστικές έρχονται με γρήγορους ρυθμούς.

Αποψινός αντίπαλος ο Άρης ο οποίος επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό με σκορ 2-0 εκτός έδρας. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίσει στους: περτόγλιο, Γκάνεα, Ντένις, με τον Ντουκουρέ.

Από την άλλη ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει στη διάθεσή του τους:  Στάνκοβιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Μοχαμαντί και Γαλανόπουλο, ενώ επιστρέφουν οι Βράνιες, Σιμόες, Μάνταλος και Τσιντώτας.

Μια πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι: Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γέφτιτς, Τσούμπερ, Αραούχο.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Εντιαγέ, Μαντσίνι, Καμαρά.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares