Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 17:20

Πίεσε, αλλά... άφησε 2 βαθμούς στην Ηλιούπολη η Σαντορίνη 2020 που «χάνει» τον Ιβανίδη

Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέσπασε στο δημοτικό στάδιο Ηλιούπολης ο ΑΣ Σαντορίνης που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετές ημέρες.

Η Σαντορίνης άνοιξε νωρίς το σκορ, χάρη σε γκολ του Συρεγγέλα με στο 20' με κεφαλιά «ψαράκι».

Ο Χαραυγιακός έμεινε «όρθιος» απέναντι στον - ανώτερό του - ΑΣ Σαντορίνης και στο 64ο λεπτό ο Κοζάκης ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ (1-1).

Στο 70' αποβλήθηκε ο Βουλιότης με απευθείας κόκκινη κάρτα για λάκτισμα εκτός φάσης σε αντίπαλο, ωστόσο οι «νερατζούρι» αμύνθηκαν σθεναρά και παρόλη την πίεση που τους άσκησε η Σαντορίνη κατάφεραν να ''τσιμπήσουν'' τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Δαβίδ Ιβανίδη στο χέρι, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, με τη διάγνωση να υποδεικνύει κάταγμα.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Τσαγανού-Μαυρομάτης (Δυτικής Αττικής)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Αραμπατζής, Βαλιουτής, Γερόλυμος, Κουκοβίνης, Κούτρας, Κουτσογκίλας, Κοζάκης, Φέκας, Γιαννής (46' Μαλακλατζίου), Κουτσούμπας (96' Αναστασίου), Πλούμης (95' Γιαννόπουλος)

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 (Νίκος Παντέλης): Φαρμάκης, Ερρίκος, Κουρέλας, Μπιρμπίλη, Μάγκας, Ιβανίδης (25' λ.τρ. Κρέτσι (75' Μπονέτι), Παπαδόπουλος, Σιμιτζής, Συρεγγέλας (75' Ντρούγκας), Πολύζος, Ζγκούρη.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares