Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 17:57

Σφαδάζοντας στο νοσοκομείο ο Ιβανίδης. Κάταγμα που απαιτεί χειρουργείο η διάγνωση

Μεγάλος άτυχος της εκτός έδρας αναμέτρησης της Σαντορίνης με του Χαραυγιακό ήταν ο Δαβίδ Ιβανίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε κάταγμα που χρήζει χειρουργικής επέμβασης.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα απουσιών του ΑΣ Σαντορίνης, καθώς ο Ιβανίδης θα απαιτηθεί να μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης.

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος εύχεται στον παίκτη ταχεία ανάρρωση:

Μια δυσάρεστη στιγμή επεφύλαξε ο σημερινός αγώνας της ομάδας μας απέναντι στον Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Δαβίδ Ιβανίδης τραυματίστηκε στο χέρι και χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, με τη διάγνωση να υποδεικνύει κάταγμα. Εντός των επόμενων ημερών ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Σαντορίνης 2020 εύχονται στον Δαβίδ ταχεία ανάρρωση και άμεση επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Περαστικά Ίβα!!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares