Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 21:04

ΠΑΣ Νάξου: Μόνο υπερηφάνεια για την Αγγελική Γκούφα

Περήφανοι δηλώνουν στον ΠΑΣ Νάξου με την ποδοσφαιρική εξέλιξη της Αγγελικής Γκούφα που κλήθηκε για ακόμη μία φορά στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει στη Βοσνία.

Η ανακοίνωση:

Στη λίστα με τις επιλογές της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων βρίσκεται η αθλήτρια του συλλόγου μας Αγγελική Γκούφα.

Η Αγγελική που αγωνίζεται παράλληλα στον Λεοντικό Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, κλήθηκε από την ομοσπονδιακή τεχνικό Κατερίνα Φαλίδα να συμμετάσχει στις προπονήσεις που θα γίνουν στις 15 και στις 17/02/2022, ενώ παράλληλα θα συμμετάσχει κανονικά και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει στη Βοσνία.

Δηλώνουμε για ακόμη μία φορά την υπερηφάνεια μας για την Αγγελική Γκούφα, που είναι μία αθλήτρια γαλουχημένη μέσα από την ακαδημία μας και έχει αγωνισθεί σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα μας.

Με την ευκαιρία συγχαίρουμε και τον Λεοντικό, που δίνει ευκαιρία σε αθλήτριες όπως η Αγγελική να αναδείξουν το ταλέντο τους, όπως και για την πορεία πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής.

Αγγελική, συνέχισε να δουλεύεις με τον ίδιο ζήλο. Η δουλειά σε συνδυασμό με το ταλέντο που διαθέτεις θα σου δώσουν αυτό που αξίζεις.

Συγχαρητήρια Αγγελικούλα μας. Είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς!

Η διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares