Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 14:11

Πέρασε σαν σίφουνας από τη Σκάλα ο ΑΣ Σαντορίνης

Με ένα σημαντικό τρίποντο στις αποσκευές του επιστρέφει από τη Λακωνία ο ΑΣ Σαντορίνης που επικράτησε με 0-3 του Άρη Σκάλας.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και μόλις στο 11ο λεπτό βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2. Ένα γκολ στην αρχή της επανάληψης ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους Σαντορινιούς που πλέον έφτασαν τους 19 βαθμούς και απέχουν μία ανάσα από την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης Σκάλας έχασε ίσως και το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία, καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό.

Μόλις στο 2ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ζγκούρη, ο Παπαδόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το σκορ.

Η Σαντορίνη ήταν αποφασισμένη να τελειώσει νωρίς το ματς και στο 11΄ήρθε η σειρά του Ζγκούρη να σκοράρει,  όταν ο Ερρίκος τον βρήκε με σέντρα και με σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της κυκλαδίτικης ομάδας.

Η «σφραγίδα» για το τρίποντο μπήκε στο 49΄, όπου μετά από σουτ του Πολύζου και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα ο Παπαδόπουλος που ακολουθούσε τη φάση διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Το βράδυ η αποστολή του ΑΣ Σαντορίνης επιστρέφει στο νησί, όπου θα προετοιμαστεί για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με τον φωστήρα.

Διαιτητής ήταν ο Αυγερινός, με βοηθούς τους Τσούκα και Παπαγεωργίου.

Άρης Σκάλας (Φασουλής): Ζιάρας, Μπινιώρης, Σταυρόπουλος, Καστέιγκ (46΄Πανταζής), Μανωλάκος, Παρασίδης, Warden (79΄Λιναρδάκος), Χρήστου (53΄Κανελλάκης), Καρακούσης, Μιχελάκος, Κολλάτος.

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Παντέλης): Κρέτση, Κουρέλας, Νπιρμπίλη, Παπαδόπουλος (68΄Ντρούγκας), Μάγκας (79΄Περέιρα), Ερρίκος, Σιμιτσής (62΄Μπονέτι), Συρεγγέλας (79' Αρκούδας), Πολύζος, Ζγκούρη (62΄Μηλιώτης). Ντούνης.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares