Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 21:49

Επικράτηση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ανεβασμένη η ΑΕΚ αλλά δεν έφτανε

Ήττα της «Ένωσης» στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 1-0. Το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχε ο Εμβιλά στο 84΄ έπειτα από σουτ στη μικρή περιοχή!

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ στάθηκε αξιοπρεπώς. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε τη μεγαλύτερη φάση με το δοκάρι του Μαντί Καμαρά ωστόσο οι «Κιτρινόμαυροι» είχαν τις δικές τους στιγμές αλλά δεν κατάφεραν να προηγηθούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε περίπου η ίδια εικόνα. Ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους σε κάποιες αντεπιθέσεις αλλά η ΑΕΚ αμυνόταν καλά. Είχε κάποιες στιγμές που δεν κατάφερε να σκοράρει. Εν τέλει...ηττήθηκε με γκολ του Εμβιλά στο 84΄.

Ο αγώνας: 

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Τσιντώτα – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα, Χατζισαφί – Σιμόες, Σιμάνσκι – Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ – Ανσαριφάρντ

Στο 6΄ ο Ανσαριφάρντ έδωσε στον Άμραμπατ ο οποίος σέντραρε αλλά ο Τσούμπερ, παρόλο που ήταν σε ευνοϊκή θέση, αλλά η κεφαλιά του ήταν κάκιστη. Στο 8΄ ο Μπουχαλάκης βρέθηκε εντός περιοχής, σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε αρκετά άουτ. Στο 9΄ ο Μαντί Καμαρά βρέθηκε με ευκολία απέναντι τον Τσιντώτα αλλά το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 22΄ ο Άμραμπατ πάτησε περιοχή, σέντραρε στον Ανσαριφάρντ αλλά ο Ιρανός δεν κατάφερε να ευστοχήσει και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25΄ ο Μασούρας σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 31΄ ο Τικίνιο Σοάρες σούταρε από μακριά, ο Τσιντώτας μπλόκαρε σταθερά. Στο 37΄ ο Άμραμπατ σούταρε ωραία εκτός περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο Βατσλίκ. Στο 44΄ ο Σιμάνσκι σούταρε αδύναμα εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο 52΄ ο Τικίνιο έπιασε μια καλή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε. Στο 57΄ ο Ανσαριφάρντ σούταρε στην κίνηση αλλά η μπάλα σταμάτησε στην αγκαλιά του Βατσλίκ. Στο 65΄ ο Μανωλάς παραλίγο να σκοράρει κόντρα στην ομάδα του, πέρασε ελάχιστα εκτός της εστίας. Ο Σιμόες επιχείρησε στο 66΄ ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής αλλά μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Στο 72΄ ο Τσούμπερ γύρισε τη μπάλα εντός περιοχής αλλά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν πρόλαβε να κάνει σωστά την προβολή. Στο 84΄ ο Εμβιλά άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Στο 92΄ ο Ονιεκούρου βρέθηκε τετ α τετ αλλά απέκρουσε ο Τσιντώτας.

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares