Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 11:09

Αλέκος Κουκάς: Τα εύσημα για τη νίκη επί του Παναρκαδικού ανήκουν στους παίκτες

Η νίκη της ΑΕ Μυκόνου επί του Παναρκαδικού ήταν όχι απλά... ανάσα όπως χαρακτηρίστηκε αλλά πραγματικό χρυσάφι στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Ένα τρίποντο που ήρθε μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και κράτησε την ομάδα εκτός των επικίνδυνων θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Με βάση μάλιστα το πρόγραμμα που έχει η ομάδα των Κυκλάδων δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι η ΑΕΜ κρατάει την τύχη της στα δικά της χέρια. Με δεδομένο ότι από τα επόμενα πέντε παιχνίδια τα τέσσερα είναι εντός έδρας με Άρη Σκάλας, Άγιο Ιερόθεο, Σαντορίνη και Ερμή Μελιγούς, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι όλες οι πιθανότητες είναι υπέρ της.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι πάντως η νίκη επί του Παναρκαδικού ήταν το καλύτερο τονωτικό και για τον ψυχολογικό τομέα κάτι που παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Κουκάς. «Η νίκη ήταν για εμάς μονόδρομος. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν και θεωρώ ότι σε αυτά ανήκει η επιτυχία» τόνισε ο ισχυρός άντρας της ομάδας, για να συνεχίσει σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Στέλιος Σερέπας του αφιέρωσε το πρώτο γκολ στον αγώνα της Κυριακής. «Για μένα η μεγαλύτερη χαρά είναι όταν κερδίζει η ομάδα. Ξέρω ότι με αγαπάνε οι παίκτες κι εγώ τους έχω σαν παιδιά μου. Αυτοί προσπαθούν και αυτοί πρέπει να παίρνουν τα εύσημα στις επιτυχίες» επισήμανε ο «Αλεκάρας» ο οποίος έχει αρχίσει να σκέφτεται ήδη τον επόμενο αγώνα. «Το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς με τον Άρη Σκάλας, που μπορεί να είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία όμως χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα και να παίξουμε με πάθος για να φτάσουμε στη νίκη. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες καθώς εκτός από τους τρεις αγώνες του προγράμματος παίζουμε και τα δυο αναβληθέντα ματς με Άγιο Ιερόθεο και Σαντορίνη στην έδρας μας. Έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατό την παραμονή μας.»

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares