Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 11:38

Από το ΟΑΚΑ στο γήπεδο της ΕΠΣΚ ''Το ποδόσφαιρο μέσα από τα μάτια των παιδιών'' [pics]

Το σύνθημα ''Το ποδόσφαιρο μέσα από τα μάτια των παιδιών'' που ήταν το μότο του περσινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, πλέον φιλοξενείται στις Κυκλάδες.

Συγκεκριμένα, τα πανό που διακοσμούσαν τις άδειες εξέδρες του ΟΑΚΑ και φιλοξένησαν ζωγραφιές παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ''Πάσα στα θρανία'' βρίσκονται πλέον στη Σύρο και από χθες διακοσμούν το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, που έλαβε την πολύ όμορφη αυτή πρωτοβουλία.

Ομαδικότητα, Φαντασία, Διατροφή, Συνεργασία, Παιχνίδι, Διασκέδαση, Ισότητα και Όραμα, είναι τα μηνύματα που έστειλαν τα παιδιά και θα πρέπει να τα πάρουμε ως οδηγό...

paidakiatelikos 1

Η ΕΠΟ είχε παρουσιάσει με υπερηφάνεια την συγκεκριμένη δράση, γράφοντας:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επιδιώκοντας την προώθηση των αξιών του “ευ αγωνίζεσθαι” και την ισόρροπη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε στέρεες βάσεις, δίνει με ιδιαίτερη χαρά το βήμα στα παιδιά να επαναφέρουν σε πρώτο πλάνο τα βασικά συστατικά του “βασιλιά των σπορ” και να παραδώσουν μαθήματα στους πρεσβύτερους.

Το σημαντικότερο εγχώριο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς μετατρέπεται σε μια μεγάλη έκθεση ζωγραφικής, με έργα μαθητών και μαθητριών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Ε.Π.Ο. “Πάσα στα θρανία”. Ζωγραφιές πολύχρωμες, χαρούμενες, συγκινητικές, με σπουδαία και επίκαιρα μηνύματα που δημιουργήθηκαν με αγάπη, φαντασία, ελπίδα και αγνότητα από το μέλλον της πατρίδας μας!»

Όσο αφορά την ένωση των Κυκλάδων, είναι γνωστή η ευαισθησία της για τις μικρές ηλικίες και ειδικά του προέδρου κ/ Ειρηναίου Φρέρη, που με κάθε ευκαιρία πραγματοποιεί κινήσεις που έχουν ως στόχο να κατανοηθεί ποιο είναι το πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου και ποια η φιλοσοφία που θα πρέπει να διακατέχει όλους όσους ασχολούνται με αυτό.

Μπράβο στην ΕΠΣ Κυκλάδων...

273775129 490248002606805 2485207469829877518 n

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares