Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 18:54

Νίκησε τον Φοίνικα και τον «γκρέμισε» από την δεύτερη θέση η Σαντορίνη

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο ΑΣ Σαντορίνης, που νίκησε 1-0 τον Φοίνικας Νέας Επιδαύρου και πλέον στοχεύει στη δεύτερη θέση, του 5ου ομίλου.

Στο παιχνίδι που έγινε το πρωί στο γήπεδο των Φηρών για την 16η αγωνιστική, η ομάδα της Σαντορίνης είχε την απόλυτη υπεροχή, δεν απειλήθηκε καθόλου και παράλληλα κατάφερε να πάρει το τρίποντο χάρη σε γκολ του Ζγκούρη με κεφαλιά στο 33' έπειτα από σέντρα του Ερρίκου από τα δεξιά.

Η Σαντορίνη θα μπορούσε να είχε προηγηθεί νωρίτερα, καθώς στο 25' ο Ζγκούρη έχασε τεράστια ευκαιρία μέσα από την περιοχή με τον Διασσινό να αποκρούει σε κόρνερ και λίγο αργότερα με τον Συρεγγέλα να να σουτάρει λίγο άουτ.

Με αυτή τη νίκη η Σαντορίνη συνέχισε το αήττητο σερί της, φτάνοντας τους 25 βαθμούς, που τον ανεβάζουν στην 3η θέση του ομίλου σε ισοβαθμία με τον Φοίνικα και σε απόσταση αναπνοής από την 2η θέση.

Διαιτητές: Ζέστας (Λέσβου), Παπαδάμ-Στεφάνου (Χίου)

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 (Νίκος Παντέλης): Ντούνης, Κουρέλλας, Μπιρμπίλης, Παπαδόπουλος (76' Ντρούγκας), Ερρίκος, Σιμιτσής (92' Μπονέτι), Συρεγγέλας, Πολύζος, Ζγκούρη (85' Μηλιώτης), Κρέτση, Αρκούδας

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Λέρμας, Σερμαγιάς, Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Μπούκουρης (77' Βράσιος), Πούτση, Χατζησοφρωνίου (77' Θωμάς), Παπαϊωάννου, Τριανταφύλλου (72' Χατζηστάμου), Καρέλης (82' Κοκκώνης).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares