Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 10:09

Τετραήμερη περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στη Σύρο

Κατά την τετραήμερη περιοδεία της στη Σύρο η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μπάλση, τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων, Πύραρχο Άγγελο Κυρίτση και με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου Σταύρο Ρούσσο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι ιδιαιτερότητας της νησιωτικότητας, η βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, ζητήματα εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού καθώς και συζητήθηκαν οι προοπτικές αναπτυξιακών υποδομών που θα αποβλέπουν στη συνεχή εκπαίδευση του πυροσβεστικού προσωπικού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιτακτική ανάγκη ίδρυσης Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Μύκονο, που θα καλύψει καθημερινές ανάγκες των νησιωτών.Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, κ. Νικόλαο Ζιάβρα, τον Αντιπρόεδρο, κ. Θεόδωρο Πύργο και τον Τεχνικό Διευθυντή, κ. Νικόλαο Δεληγιάννη, του Αθλητικού Προοδευτικού Ομίλου «Ελλάς» Σύρου, με τους οποίους συζήτησε για πιθανές λύσεις αντιμετώπισης των μεγάλων εξόδων μετακίνησης της ομάδας.  

Στη συνέχεια της περιοδείας της, η βουλευτής Κυκλάδων συνάντησε τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησιών Σύρου κ. Ιωάννη Καλοφωλιά και τον συνεχάρη για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του συλλόγου που συμβάλλουν καθοριστικά ώστε να παραμένει ζωντανή η παράδοση του τόπου μας.Η Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης και των αντιπροσώπων της ΓΣΕΕ, όπου συνεχάρη τον κ. Μάρκο Βουτσίνο και την παράταξη του για την επανεκλογή τους και τόνισε τις γενναίες φορολογικές ελαφρύνσεις που πραγματοποίησε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και επισήμανε ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Νεώριου Σύρου.Τέλος, η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στη συνάντηση της ΔΕΕΠ Κυκλάδων, που πραγματοποιήθηκε με παρουσία των εκπροσώπων της Νεολαίας, του Υπευθύνου Περιφερειακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Μένιου Κορομηλά και του Προέδρου ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Στάθη Πολυκρέτη. Κατά τη συνάντηση, ιδιαίτερη μνεία έγινε στην έμπρακτη στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία. Στο πλαίσιο της συνάντησης, η Κατερίνα Μονογυιού, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Οι τοπικές οργανώσεις μας αποτελούν τον κορμό και το οξυγόνο της Νέας Δημοκρατίας. Μέλη και στελέχη επιτελείτε σπουδαίο και καθημερινό έργο και θέλω ξανά να τονίσω ότι βρίσκομαι δίπλα σας για να δίνουμε λύσεις στις αγωνίες και τα προβλήματα των νησιωτών. Από μικρή ηλικία γαλουχήθηκα στην ΟΝΝΕΔ και γνωρίζω την τεράστια προσφορά σας στη Νέα Δημοκρατία. Θέλω ξανά να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε συνεχώς δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, για τους αγώνες και την ανιδιοτελή προσφορά σας.»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares