Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 02:21

Ελεύθερος ο Στάμος ευχαριστεί, Πανναξιακό…

stamos fash

Ελεύθερος από τον Πανναξιακό για να διαπραγματευθεί την μετακίνηση του σε άλλη ομάδα είναι από σήμερα ο Νίκος Στάμος.

Ο Στάμος ήταν από τους κορυφαίους του Πανναξιακού την σεζόν που πέρασε βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της πετυχαίνοντας 18 γκολ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Η απόδοση του όμως φαίνεται ότι δεν πέρασε απαρατήρητη και μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου δέχτηκε αρκετές προτάσεις συνεργασίας από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών, με μία εξ αυτών να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Αυτό τον οδήγησε να ζητήσει την ελευθερία του από τους Μπλε της Νάξου για να κάνει όπως είπε στο S.C ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Δείτε τη δήλωσε ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός:

«Φεύγω από την Νάξο με τις καλύτερες εντυπώσεις και τα καλύτερα συναισθήματα. Ο λόγος που φεύγω δεν είναι οικονομικός, αλλά το βήμα παραπάνω, που Θέλω να κάνω στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Αντωνόπουλο καθώς και όλο το Δ.Σ του Πανναξιακού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και στο πως μου φέρθηκαν, αφού φάνηκαν κύριοι σε ότι είχαμε συμφωνήσει».

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους προπονητές λέγοντας:

«επίσης ευχαριστώ τον Δημήτρη Σκούνα, που με εμπιστεύθηκε και με επέλεξε στην ομάδα, καθώς και τον Γιώργο Βλαστό, με τον οποίο συνεργάστηκα άψογα».

Έκλεισε μιλώντας για τον κόσμο

«Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω τον θαυμάσιο κόσμο του Πανναξιακού, ο οποίος πιστεύω ότι είναι καταπληκτικός και πάντα στο πλευρό της ομάδας. Σίγουρα θα ήθελα κάποτε να ξαναπαίξω για την ομάδα αυτή, αφού πέρασα ωραίες στιγμές στο νησί της Νάξου».

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares