Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 13:00

Νίκη παραμονής για την Α.Ε. Μυκόνου

Σημαντική νίκη που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η Α.Ε. Μυκόνου με 2-1 απέναντι στον Ερμή Μελιγούς. 

Το ματς ξεκίνησε μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, όμως μετά το 10' οι Μυκονιάτες ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να προηγηθούν στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από μία πολύ καλή ενέργεια του Καλτσά ο οποίος μια συρτή σέντρα στον Λεσάι με τον τελευταίο να κάνει το 1-0.

Ο Ερμής Μελιγούς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20' όταν μετά από πλάγιο, ο Ανδριανός υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 35' όταν μετά από σέντρα του Μπρούνο ο Μπεμπέτο έκανε ένα πολύ ωραίο απευθείας σουτ, στην κλειστή γωνία του Γιαννούση.

Η ομάδα της Μυκόνου έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική ενώ στις 20 του μήνα υποδέχεται τον Χαραυγιακό.

Διαιτητής ο κ. Αλιάγας με βοηθούς τους κ.κ. Τσαγανού και Χρήσtο από Δ. Αττική

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής (46' Πάλιουρας), Σπυρόπουλος, Κέμπε, Σούλης, Μάρκου, Καλτσάς, Λεσάι, Αχείμαστος, Σερέπας, Κωνσταντινίδης (68' Αργυρόπουλος), Μπρούνο

Ερμής Μελιγούς (Καλογιαννίδης): Γιαννούσης, Παπαδόπουλος, Μέντεζ, Μπάιρον, Ράλλιος, Σωτηρόπουλος(54' Ράλλιος Σπ.), Τσιώλης, Γιαννούσης, Ανδριανός (54' Εμπαλό), Πολυμεράκος (69' Μπίσιας), Φερέιρα

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares