Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 16:51

«Σπάει» ρεκόρ η Σαντορίνη... 3-0 και τον Ιερόθεο στην απόρθητη έδρα της

Το μοναδικό σερί που την θέλει αήττητη στην έδρα της χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ συνέχισε η Σαντορίνη που πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο στο παιχνίδι που έγινε το πρωί στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η Σαντορίνη είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να είχε διευρύνει ακόμα περισσότερο τη νίκη της, απέναντι στον Ιερόθεο, που είχε 1-2 καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος.

Στο 19' ο Πολύζος ανατράπηκε στην περιοχή, με τον ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι. Ο Ερρίκος από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Σφύρλου, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 70' ο Μπονέτι βρήκε στην περιοχή τον Κουρέλα, εκείνος πάσαρε στον Συρεγγέλας, ο οποιος με κοντινό πλάσε έκανε το 2-0.

Στο 83', εξαιρετική ατομική ενέργεια του Παπαδόπουλου από αριστερά, βρήκε τον Συρεγγέλα στην περιοχή, με τον τελευταίο να σουτάρει, την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Καρδάμη, και τον διαιτητή Μπαλαφούτη να δείχνει πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Παντέλης): Ντούνης, Κουρέλας (79' Μηλιώτης), Μπιρμπίλη, Παπαδόπουλος (87' Φέκας), Μάγκας, Ερρίκος, Σιμιτσής, Συρεγγέλας, Πολύζος (λ. τρ. 59' Αρκούδας), Ντρούγκας (59' Μπονέτι), Κρέστη (87' Περέιρα). 

Άγιος Ιερόθεος (Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Σιμάκου (72' Καφτηράνης), Καψής, Αποστολόπουλος, Κυριαζής (72΄Καρδάμης), Κωτσερίδης, Σισέ (60' Γκολφινοπούλος), Τσιμπόκας (85΄Τσαπούρας), Σελμανάι, Χολέβας (60' Ντόκο).

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares