Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 19:49

Αλέκος Κουκάς: «Με έναν βαθμό ακόμα θα κάνουμε... παρέλαση χωρίς άγχος»

«Νίκη - ανάσα» ή «Νίκη - χρυσάφι» είναι δυο τίτλοι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όταν μια ομάδα παίρνει τους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ ήθελε...

Ό,τι δηλαδή ακριβώς έκανε και η ΑΕ Μυκόνου απέναντι στον Ερμή Μελιγούς. Οι Κυκλαδίτες ήξεραν ότι κόντρα στους Αρκάδες έπαιζαν μια κατηγορία. Μπορεί να απείχαν πριν το ματς έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και να μην κινδύνευαν άμεσα, όμως ήθελαν να «κλειδώσουν» την υπόθεση παραμονή όσο το δυνατό γρηγορότερα. Άλλωστε είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την περσινή σεζόν όταν έσωσαν την παρτίδα ακριβώς στο τελευταίο ματς στη Νάξο.

Φέτος αυτό που θέλουν είναι να διώξουν το άγχος όσο το δυνατόν πιο νωρίς και με τη νίκη τους την Κυριακή το έχουν σχεδόν εξασφαλίσει. Για να το πιστοποιήσουν και μαθηματικά θέλουν απλά όπως λέει στο sportcyclades o πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Κουκάς: «Έναν βαθμό τουλάχιστον. Αυτό θέλουμε για να κάνουμε... παρέλαση την 25η Μαρτίου χωρίς άγχος!»

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας που είναι παλιά... καραβάνα στα διοικητικά του ποδοσφαίρου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι είναι προτιμότερο να «κλειδώνεις» τους στόχους σου από νωρίς παρά να ζεις με την ελπίδα. «Έχουμε την Κυριακή το παιχνίδι με τον Χαραυγιακό και θέλουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Στα τρία ματς που απομένουν θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή ώστε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη πεντάδα του ομίλου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο μας και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε» επισήμανε ο «Αλεκάρας».

Στον αγωνιστικό τομέα από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον Χαραυγιακό την Κυριακή καθώς στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης η ΑΕ Μυκόνου θα κάνει το ρεπό της. Μοναδικός... πονοκέφαλος για τους Τσιώλη - Παχατουρίδη αποτελεί ο τραυματισμός στον προσαγωγό του τερματοφύλακα Ηλία Διαμαντή, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στη ημίχρονο του αγώνα με τον Ερμή Μελιγούς.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares