Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 13:40

Κόλπο γκρόσο» με Κορδονούρη - Δερμιτζάκη!

KORDOUNOURIS DERMITZAKIS

Ο νησιώτικος σύλλογος βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση των Παναγιώτη Κορδονούρη και Κώστα Δερμιτζάκη.

diktyoΤις προηγούμενες εβδομάδες είχαν ακουστεί πολλά αναφορικά με το μέλλον του στην κατηγορία.

Ο λόγος για τον Πανναξιακό, του οποίου οι διοικούντες είναι διατεθειμένοι όχι απλά να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα αλλά και να κινηθούν ενεργά στην μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» έχουν έρθει σε επαφή με δυο πολύπειρους ποδοσφαιριστές, που εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα πρόκειται για πολύτιμες μονάδες, οι οποίες θα προσδώσουν άλλη δυναμική στην Κυκλαδική ομάδα.

Η αναφορά μας γίνεται στους Παναγιώτη Κορδονούρη και Κώστα Δερμιτζάκη, οι οποίοι φέρεται να έχουν δεχτεί κρούση από τους ιθύνοντες των Κυπελλούχων Κυκλάδων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι άνθρωποι του σωματείου πρόκειται να βάλουν βαθειά το χέρι στην... τσέπη για την δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου, το οποίο θα παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. syros RAOYZAIOS new14

Καθοριστικό ρόλο στις περιπτώσεις των δυο παικτών φαίνεται να έχει παίξει ο προπονητής, Γιώργος Βλαστός, δεδομένου ότι γνωρίζει αρκετά καλά τους δυο ποδοσφαιριστές, ειδικότερα τον Δερμιτζάκη από την κοινή τους θητεία στον ΟΦΗ '94.

Οι προσεχείς μέρες θα είναι και οι πλέον καθοριστικές, καθώς πρόκειται να γίνει γνωστό εάν η διοίκηση του Πανναξιακού μπορεί να κάνει το, κόλπο γκρόσο και να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, δυο μεγάλες ποδοσφαιρικές αξίες που θα αποτελέσουν, αδιαμφισβήτητα, πολυτέλεια για την κατηγορία.

paros-adonis

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares