Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 02:48

Πανναξιακός: Προς το παρόν συμφωνία μόνο με Θέμελη (όλες οι εξελίξεις στα μεταγραφικά).

PANNAXIAKOS PAIXTES LOGO

Σε αναβρασμό συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με διάφορους ποδοσφαιριστές βρίσκεται η Διοίκηση του Πανναξιακού τα τελευταία 24ωρα.

Μάλιστα μερικά από τα ονόματα, που μιλάνε οι Ναξιώτες έχουν διαρρεύσει στην δημοσιότητα, με αποτέλεσμα πλέον καθημερινά να ακούγονται διάφορα έγκυρα ή άκυρα σενάρια, ενώ στην ουσία, όπως υποστηρίζουν στον Πανναξιακό, αν και υπάρχουν συζητήσεις τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Μάλιστα μιλάνε ακόμα και για ευφάνταστα σενάρια, αφού όπως χαρακτηριστικά λένε με μερικά ονόματα που ακούγονται υπάρχει χαώδεις διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Πρώτος ο Θέμελης.

Η μοναδική περίπτωση παίχτη που έχει συμφωνήσει ο Πανναξιακός, είναι αυτή του Γκολκίπερ Αστέριου Θέμελη, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του Ναξιώτικου σωματείου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο νησί για την υπογραφή της νέας του συνεργασίας με την ομάδα της Νάξου.

Και έπεται συνέχεια.

Η συνέχεια των αποκτήσεων ποδοσφαιριστών βέβαια δεν θα αργήσει, αφού για διάφορους λόγους δεν ήταν δυνατό να κρατηθεί ολόκληρος ο περσινός βασικός κορμός (αποχώρησαν: Βασιλάκης, Δήμας, Καρατέλιος,syros RAOYZAIOS new14 Κουφόπουλος, Καζανάς, Κολιούσης, Κουτελιέρης, Παναγιώτου, Πολυκρέτης, Στάμος) πράγμα, που κάνει επιτακτική την ανάγκη της απόκτησης αρκετών ποδοσφαιριστών, που θα «γεμίσουν» το ρόστερ των Ναξιωτών.

Σταματίου, Καρούσης και Τόσκας, όπως όλα δείχνουν συνεχίζουν στον Πανναξιακό και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν επίσημα.

Με τους Κατσάνη, Σουσούνη, Πολυκρέτη Κ., Κοττάκη, Χαμηλωθόρη και Λιμπερτα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, πράγμα που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Δύσκολα ο Παπαδόπουλος.

Η περίπτωση του Παπαδόπουλου, ο οποίος πέρυσι έπιανε θέση μικρού φαντάζει ως δύσκολη, αφού ο μικρός ψάχνει το άλμα στην καριέρα του και βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνηση του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι κάτι δεν μπορεί να αλλάξει στην περίπτωση αυτή.

Ονοματολογία.

Τεράστιος όγκος ονοματολογίας, όπως προαναφέραμε υπάρχει το τελευταίο διάστημα, πράγμα άλλωστε που κρίνετε άκρως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Πανναξιακός θα πρέπει να αποκτήσει περίπου δέκα (10) νέους ποδοσφαιριστές για να συμπληρώσει το ρόστερ του.

Ονόματα όπως του Μπονιάκου, Αθανασίου, Τερόλλη, Κορδονούρη, Δερμιτζάκη και άλλων φιγουράρουν στις λίστες του Πανναξιακού και κανένας στο νησί δεν κρύβει ότι μιλάει μαζί τους.

Πιο προχωρημένες περιπτώσεις είναι αυτές του Μπονιάκου του Περιστερίου και του Τερόλλη της Ναυπάκτου, οι οποίοι αν και δεν έχουν κλείσει ακόμα στους ''Μπλε'', είναι πολύ κοντά στον να το κάνουν τις επόμενες ημέρες, ίσως και αύριο.

Όλα περνάνε από τον Βλάστο.

Το «φίλτρο» όλης αυτής της διεργασίας είναι ο Γιώργος Βλαστός, στον οποίο ανήκει και ο τελικός λόγος για να εγκρίνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, με τους οποίους θα «δημιουργήσει καλά αποδυτήρια» και θα μπορέσει να τους περάσει την φιλοσοφία, που έχει οραματιστεί.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν, ότι υπάρχουν προτάσεις ποδοσφαιριστών και από τον ίδιο, βάζοντας στο τραπέζι ονόματα, που γνωρίζει πολύ καλά και θεωρεί ότι μπορούν αν βοηθήσουν.

Θα γίνει και Μπαμ;

Η αποχώρηση του Νίκου Στάμου από την ομάδα έχει αφήσει κενό στο ''10'', κενό που πρέπει να καλυφθεί με ισάξιο ή ανώτερο ποιοτικά ποδοσφαιριστή, από τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό.

Έτσι λοιπόν στον Πανναξιακό αυτό είναι ένα θέμα που εξετάζετε ξεχωριστά, με το Δ.Σ του συλλόγου να κοιτάζει κάποιες περιπτώσεις, που μπορούν να αποτελέσουν ακόμα και την μεταγραφή της Χρονιάς στην Δ΄ Εθνική.

Άλλωστε οι οικονομικοί καιροί, που ζούμε το επιτρέπουν αυτό, αφού πλέον το μέλημα του ποδοσφαιριστή είναι να βρει απέναντί του μια καλή διοίκηση και να πληρωθεί και όχι το που θα παίξει.

Το S.C θα σας κρατά ενήμερους για όλα τα θέματα που αφορούν τον Πανναξιακό.

ENTEKADA ME KO


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares