Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 15:19

Στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο Παπαδόπουλος…

PAPADOPOULOS TOLIS

Στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού Αποστόλης Παπαδόπουλος.

pap tolisΟ 21χρονος μεσοαμυντικός, που την περσινή χρονιά άφησε άριστες εντυπώσεις με την φανέλα του Πανναξιακού, κάνει πλέον το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και θα είναι παρόν στην 1η του Ηρακλή, που θα γίνει απόψε στο Καυτατζόγλειο στάδιο.

Η διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται να οριστεί στα τρία (3) χρόνια, σε συμβόλαιο που θα υπογραφεί αύριο από τις δύο πλευρές.

Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στο sportcyclades.gr δηλώνει πολύ ικανοποιημένος, που θα παίξει στον ιστορικό Ηρακλή και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πανναξιακό, μέσο του αθλητικού portal λέγοντας:

«είναι μια σημαντική μέρα για μένα η σημερινή αφού βλέπω ένα από τα όνειρα μου να γίνονται πραγματικότητα. Θεωρώ τον Ηρακλή από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και είναι τιμή μου που θα φορέσω την φανέλα του.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ του Πανναξιακού για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίχτες μου στη Νάξο, που πραγματικά όλοι τους ήταν θαυμάσια παιδιά και καλή ποδοσφαιριστές. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο του Πανναξιακού, ο οποίος ήταν συγκλονιστικά υπέροχος καθ' όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς. Η Νάξος θα μου μείνει αξέχαστη».

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares